Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta se vi braco srbi bunite. Jel sto imate isti status u HR kao sto imaju svi ostali u RS. Jako ste pametni al nece proci. Nema vise usrane Juge pa da vi odredjujete kome ce kako biti.
Aferim Mesiću
Samo su jos dva jahaca apokalipse u sedlu... Svi ostali ratni zlocinci su na neki nacin otisli iz politike, samo Mesic i Silajdzic jos uvijek sire mrznju i zlo. Nema mira ni napretka na Balkanu dokle se ova dvojica ne pridruze svojim kompanjonima, MIlosevicu, Izetbegovicu, Karadicu i ostalim koji su organizovali \"Seljacku balkansku bunu\" 1991-1995 godine...
pametan ovaj Stjepan,... \'haman ko tri budaale on bi ovako pametan komotno mogao uciti djecu do cetvrtog razreda
Sad niko ne zna sta mu je domovina, pa cekaju mesica da im kaze. He, he...Mislim, stvarno, ovaj nije bas skroz sastavio...Pa, pameti, dzaba si ti amerima glasnogovornik, ni Tadica ne bi slusali, a pogotovu ustasu poput tebe!!!
Zatim, Mesicu, ne govori Srbima sta im je domovina, imaju oni, znas i sam, dovoljno svojih govornika, a ti imas svoje Hrvate, pa njima govori, nisu ti ovi Hercegovci pa da ih saltate kako hocete. Pogotovu tebe nikad niti bi poslusali, niti te zarezuju za sta. Ne znam kome ti to upucujes, te rijeci, jel to namijenjeno hercegovcima, hrvatima, ili evropskoj uniji, amerikancima, ili kome??? Mislim, ti i Srbi, kakve to veze s vezom ima, molim lijepo, sto bi rekli hercegovci: \"Okle tebe\"??? Svasta, dokon pop i jarad krsti, kazu.
volio bi da mi neko objasni argumentovano; zasto neki odredjeni novinari postavljaju uvijek isto pitanje gdje se haris demonizuje za bosnu i hercegovinu. svi su odgovorili od amera pa evo i do gosp. mesica da gosp haris uvijek se borio za multinac. bosnu i hercegovinu ali imam osjecaj da neko po svaku cijenu hoce da gosp. harisa smjesti zajedno sa dodikom i sl. njemu. volio bih isto da me ovi nacipatrioti destruktivne ideologije postetde svojih komentara, jer primitivizma njihovog sam i ja i ostali gradjani umorni. hvala
Radije bih, ja licno, travu pasla u Dodikovoj RS ili bilo kakvom obliku drzave gdje takvi nisu na vlasti, nego samo gledati i slusati tolikog lazova i licemjera, uvjezbao se da Zapadu proda mu.a pod bubrege, ali ako oni to sazvacu, ne znaci da su drugi blesavi!!! Znamo se mi dobro, koliko ti zelio dobra Srbima, toliko ti dobra deseto koljeno imalo!!!
Nadam se, kao prvo, da ovaj nece biti izabran po treci put. Ne zato sto me zanimaju izbori u Hr, vec zato sto on NEMA NIKAKVO PRAVO DA RIJEC \"SRBIN\" IZUSTI(suzdrzati se od pogrdnih rijeci, i ne pominjati kakvih usta)!!! Pogotovu ne rijec srbin koja se ne povezuje s Hrvatskom!!! Otkud mu pravo??? Drugo, Srbin je Srbin, ne postoji bosanski, hrvatski, slovenacki ili crnogorski Srbin, gluposti!!! U vezi povratka u HR: Dobro je zna´no da on cini nesto na rijecima, ali samo na rijecima, jer je to namijenjeno cijenjenoj Evropi, koja, valjda, zadovolji formu a sustina je sasvim drukcija, to je licemjerna politika zapada, lijepe rijeci, a u pozadini ljustura!!! Nema od toga nista, jer hapse i babe od 70 godina po hr, pale auta, razbijaju stakla, napadaju povratnike, ne daju stanarsko pravo, gdje da se vratis kad nemas stan, i od cega da ga platis, ako te niko nikad nece zaposliti. Dalje, nece niko da ga dave u stanu kad neki novi Tudjman i Mesic dodju na vlast. Da ga zemlja proguta.
zato sto jest genocidna. Tom logikom gotovo i da nema drzave koja nije genocidna. Britanija zbog unistavanja koloniziranih naroda i civilizacija, Amerika zbog Indijanaca, Spanjolska zbog Azteka, Francuska zbog Hugenota, Njemacka zbog Zidova, Turska zbog Armenaca, Kurda i Grka...
Bosna i Hercegovina je domovina Bosanaca i Hercegovaca
\"Zasto naziva srpsku federalnu jedinicu genocidnom? \" zato sto jest genocidna.
@samo: Aj procitaj jos jednom tekst :)
Buuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa I Konstitutivni :) http://www.youtube.com/watch?v=jGOZvCZ-jUY
Tocno je da BIH domovina bosanskih Srba, ali zasto Mesic to uopce sponmije? Zasto se mijesa u stvari koje ga se ne ticu? Zasto naziva srpsku federalnu jedinicu genocidnom?