Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'e nek si nam reko\' stvarno nismo znali.
Udario Bajder po bajaderi i tuljumbama! Multietincno Kosovo hahahahahaha. Po mojim procjenama glomazni asteroid krece ka planeti Zemlji. Slava i hvala elfatiha!
teritirija i polozaj Bosne nije toliko bitan za Ameriku kao sto je Kosovo,gdje su Ameri vec postavili svoje baze.Nemojte se zavaravati da je to cin pravde,nego politicki potez.Oni bi najvise voljeli samo kosovo bez ijednog Albanca.Ne mogu da shvatim kako ste samo tako postali naivni,\"zemljaci\"?!;
Koje mocnike da nadjem pa da im se natrcim,da me guze u paksu.
danke dojcland, amerika ce u kosovu uvijek imati vjernog podrepasa :) danke dojcland, rusija ce u srbiji uvijek imati vjernog podrepasa :) danke dojcland, njemacka ce u hrvatskoj uvijek imati vjernog podrepasa :) danke dojcland, ??? ce u BiH uvijek imati vjernog podrepasa :) Saudijska Arabija?????
Ko kaze da mi ne volimo Ameriku dovoljno? Nije tacno! I mi volimo Ameriku svim srcem, samo se ne ulizujemo toliko hehehe
Bravo Miki slazem se,kad i mi budemo jali i jedinstveni,pa valjda ce i nas ameri cjeniti kao albance.Zato nam sad kazu budale jedne ujedinite se i stvarajte sebi drzavu,pa necemo vam mi stvarati drzavu ako smo vas zeznuli vec dejtonom,a sto albancima nisu uradili.Na nama su se svi iztestirali i izivili kako su htjeli Butrosi,Solane Anani, KARL Bildovi i sva bagra Europska i svjetska koja je ispijala loze po Palama sa Karadzicem,i gledala nase klanje,pa opet sad mi trpimo republiku smrdsku. ZASTO TAKO NISU POSTUPILI SA NEKOM DRUGOM ZEMLJOM I NEKIM DRUGIM NARODOM NA SVJETU????ZASTO SU IDIOTI PA NE ISPRAVE SVOJE GRESKE KOJE NIKADA NEMOGU POTPUNO ISPRAVITI PREMA NAMA;ALI BAREM MOGU PRIZNATI I POKUSATI NESTO PROMJENITI U DEJTONU;A NE DA NAMA GOVORE DA SMO ODGOVORNI ZA NJIHOVE GRESKE.ALBANCI NIKADA NEBI PRISTALI DA IM NEKO DJELI KOSOVO;KAO STO SU NAMA PODJELILI ZEMLJU DEJTONOM.
Prihvatiti realnost postojanja KOSOVA
zivilo kosovo i nadzivilo srbiju!!