Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi kao trebao biti članak? Jedna složena rečenica i to prepisana sa drugog portala.
samo za @strikera tako ti je to kad umjesto mozga imas muda, da se imalo mozga ne bi se ni ratovalo nego bi se razilsi bratski a ne uci u avanture pa gubiti za redom sve ratove, sloveniju, hrvatsku, bosnu , kosovo i tko zna sta je sledece! e to ti je kad mudima radis a ne mozgom.
I u BH je navračao, kojoj ste slomili vrat, a građani i to oni koji su žrtve, kocepta i dejtonskog ustava, koji su od ovoga očekivali neke pozitivne i prijateljske korake i promijene, su ostali razočarani, pa bolje je da više nikada ne dolaziš.
@Striker Ti građani su jedna obična gomila budala koji su indoktrinirani i institucionalno podređeni i nepravedno podplačeni, od strane kriminalnih kleronacionalnih oligarhija, e oni se mogu dogovorati, a eto Amerika može, ako neko misli da nemože, pa kako obijesiše Sadama, pa ubiše Gadafija, pa evo i u Turskoj napadoše, ma treba biti realan, oni su i pisali dejtonski ustav i svi su ga morali prihvatiti.
Zivjela nezavisna drzava Kosovo
Dvije, tako različite države!
fali ti zarez iza "tako"
uplasili se brata Putina,koji je već dolazio u Srbiju nekoliko puta. Sad Ameri hoce da lobiraju i ubedjuju Srbiju da se okrenu protiv Rusa. Ali nista od toga...mogu ameri da ga duvaju.
Ameri posjeduju Srbiju. Žalosno, ali istinito. Rasparčavaju je, postavljaju i mijenjaju vlast, jednostavno treniraju silu. Da ne bude zabune, u svim ex-YU republikama je USA ambasador najmoćnija osoba.
@neednolog ima istine u tome.samo sto se ameri upravo zbog toga pribojavaju jer je ruski uticaj u srbiji mnogo veci nego u ostalim yu republikama. a i rusi nisu vise toliko slabi sa putinom,kao sto je bila sa jeljcinom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mi bošnjaci nejmamo vizije niti strategije, a što je znakovito, najviše nam nedostaje časti i poštenja, nego je standardno da se sve nešto dobije na način sluganstva i i nepoštenja sviim metodama. Zato nam nejma napredka, niti sami sa sobom možemo nešto računati.
pedofilčina
Dolazi da podijeli ćuške i zauške.