Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta je tu kulturno moj Halide ?
sta ce papak sa sokoca otkud on zna sta je kultura...njemu je i korida na cevljanovicima kulturna manifestacija...gledaj ga kakav je,napuhao se kao zaba krastaca,samo sto nije poceo da krekece...
u ovo za fizicki izgled ne ulazim niti me zanima, al da je ljakse od sokoca boga mi jeste.
Bitno je da je "Tomato" Bošnjak Emir alias "Ante" dobio putovnicu za zasluge i tomu slično...
...problem je u tome što mnogi nisu vjerovali da će horvacka ikad' unić' u EU...domovnicu je odma' trebalo tražit' nakon uspostave...eto ni ja nisam tražila mada mi oba roditelja hrvati a je rođena u stolnom gradu...
Ma *** njih moj Halide,ne bi se spustio na taj nivo da od njih trazim drzavljanstvo..pisam im se na drzavu....
Sumnjam da Halid koristi izraz "a priori."
***te ja da sam sad vlast ja bi ga diplomatski izbacio oduzeo sve što posjeduje u BiH i zabranio ulaz u Zemlju na 10 godina to se tako radi !!!
aNikome tko nije Hrvat ne dati državljanstvo,zašto da svaka baraba i propalica ima naše državljanstvo.
onda niko ko nije iz bosne ne treba citati ovaj portal, nemoj vise da te vidim ovdje
Eto malo si obisao sa bosanskim pasosem.Da je Srbija usla u EU bi li i tamo podnosio zahtjev.Ma kako vas nije stid.Na osnovu cega tebi da daju pasos.Da ti se babo ili dedo nisu izjasnjavali kao hrvati.Suti bolan Halide i ne brukaj se.
I ne treba ti hrvatski pasos. Koji ce ti djavo kad i onako imamo bezvizni rezim i lezis na parama?
Sve po starom !!!! Opet su drugi krivi I nije do nas . Niko se ne pita sta je to nasa vlada ucinila da zadrzi Halida, Emira. I puno puno drugih koji uzese druge pasose I drzavljanstva. Pa I sami oni "politicari" su uzeli dvojna drzavljanstva. Zasto ovo ne uzmemo kao SIGNAL da je krajnje vrijeme da se nesto poduzme .
Učini nešto za svoje zdravlje, pa skini koju kilu! Pogledaj se!
>hrvatska kultura Sta?
dok nam ti budes glavna zvijezda nema nama naprijed, uvijek cemo biti samo provincijalci
ne razumijes cemu trka za hrvatsku putovnicu? pomalo mi se gade nasi "umjetnici"...svima redom bosna tijesna pocevsi od ede majke, beslagica,slavnog nam ministra emira, sad hanke, halida .....sve"nas" do "nasega"...
Valjda da mogu pjevati kao "domaci"kada odu u hrvatske klubove u Ameriku i Australiju.
Hrvoje Beslic!
žao mi je halida. ako je moglo dobit ono blajhano gov no ....
Evo zašto ne treba previše slušati ( a Bogami izgleda ni pjevati) narodnu muziku, insan načisto zaglupi nakon nekog vremena.. Pa dobri moj, i naizgled pametni Halide, šta ti trebaju ovakvi nebulozni intervjui i tvoja tzv. razmišljanja, drž' se mikrofona (odmori malo, zaslužio si :)), drž se Joksima, Pecikoze i ostalih hitmejkera, i budi ono što jesi, kakav Hrvat, kakvi bakrači..
Nikada i nije znao pametno govoriti,samo ga je bilo dobo slusati kada pjeva ono sto mu je drugi vec napisao.