Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuvaj se psa, koji ne pere guzicu, a razveže gubicu, pa laje na sve oko sebe, a u stvari sam svoju mater je3e.
Ako se grupa stvarno zove "Srbska akcija" to samo pokazuje koliko su pismeni članovi te grupe. Nadam se da nije Klixova gramatička greška :)
@grad na Drini Meni niste jasni, zašto bi ubijali sami sebe? Znamo da su Srbi ganiCi 90% i ne mogu da shvatim takvu ideologiju. Pa i Hićo vas je svrstavo zajedno pod jedno?! Zašto imate takve majmune među sobom koji vas non stop predstavljaju u lošem svjetlu? Zašto vam nisu idol recimo 'žene u crnom' jedina pravedna i svjetla tačka u zajedničkom i vladinom i nevladinom sektoru. Ne, vi opet volite ideologiju umnih bolesnika, zašto? jesil se ikad zapitao??? Bogati da te pitam, jel takokad ti i tebi slični kad gledate neki film blokbaster ili seriju nebitno, volite one zle ljigave negativne likove? pošto u stvarnom životu to radite baš bih volio da vidim kad gledate film kako to doživljavate?? Treba napraviti neku naučnu emisiju o tom fenomenu!!!
grad na drini idi ba školuj se :)
Ovi srbi bi samo da ratuju i lincuju postalo je vise smjesno
Nemoj mi samo sad o multi-kulti dobrim Bosnjama. Naravno da ovog treba uhapsiti, ali i ovdje na Klixu svakakve komentare citam-pobiti sve Srbe, protjerati, protjerati Hrvate, bosnjacka Bosna itd. Nezamislivi govor mrznje. Meni se to ne razlikuje od ovog retarda iznad gore.
Šta bi onda u nas trebalo za sve političare koji ne daju Sejdić Finci da budu ravnopravni?