Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kažu da su svi srbi isti,nije tacno,vječna ti slava druže
A gdje su sada patriote.. trebao se bar neko od ovih nasih politicara pokupiti na otkirvanje spomen ploce u cast Srdjanu.. Ebo li ih Dodik..
Nekim ljudima i poslije svega opet vam nije dosta krvi???? Kako bi vas pohapsio i KPZ dozivotna robija stidite se!!!!!
JAVNO GLUMLJENJE DOBROĆUDNOSTI: To je samo još jedna od metoda ekstremnog specijalnog rata koji protiv cijelog svijeta vodi šampionska šovinistička tvorevina Tariguzija (Srbija) kako bi se umanjila mržnja neprijatelja. bi umanjila mržnju neprijatelja.
SPECIJALNI RAT (prvi dio): Zbivanja u godini 2015-oj nas opominju koliko mnogo je ekstremna šovinistička tvorevina (Srbija) opasna za cijelu planetu: -manipuliranje popisnim istraživanjima u BiH u svrhe nastavka etničkog čišćenja, -Zapaljive bombe u Podgorici, -automobilske bombe u Zvorniku, -ometanje digitalizacije TV sustava Bosne i Hercegovine, -propagandno-podrivačka FM radio postaja takozvani "Crni Bombarder" na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine.
Drugi dio (SPECIJALNI RAT SRBIJE U GODINI 2015): -manipulacije difuznim optužnicama kao sredstvo pritiska na Bošnjake, Hrvate i Albance. -ometanje bošnjacima deklariranje bosanskog jezika, -špijuniranje i propaganda protiv obilježavanja operacije "oluja" u Hrvatskoj, -podrivanje Makedonske pravoslavne crkve, -hegemonija nad Crnogoskom pravoslavnom crkvom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pametan politicki potez Beograda. To mogu prilozit i kad budu trazili clanstvo za EU. A Srđan Aleksić jeste heroj koji je izgubio glavu samo zato sto je bio normalan covjek.
Mnogo ste ispolitizovali njegovu ličnost, a malo ko od vas zna, kakav je on bio.
@DzevadGalijasevicRS bolji od tebe sigurno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SLAVA MU.-DA JE VISE LJUDI KAO STO JE BIO POKOJNI SRDJAN ALEKSIC SVI BI SRETNIJE ZIVJELI.
Gradski menadžer zvuči dobro. kod nas bi tu funkciju vršio neki deba sa Širokače u zlatnim kajlama i zatamljenoj bengi. 'Aranee završavamo sve po graduu i ove golubove ćemo da maknemo...
Hoce li reci na otkrivanju od koga je Srđan branio svog sugrađanina?
Nije ga branio, već su i jedan i drugi bili primorani da idu na ratište, jer su izbjegavali obavezu. Musliman je pobjegao, a ovaj ostao. Nije on branio nikoga.
@DzevadGalijasevicRS Jesam li ti dao dozvolu da komentarišeš?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)