Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijaju ali Bošnjaci iz Hr Sr Makedonije i Crnegore..Ukoliko nevjerujete otidzite na njihove portale pa ćete vidjeti koja mržnja izlazi iz njih..
VISE SRBIJANCI NAVIJAJU ZA BIH NEGO ALBANCI. ALBANCIMA SU HRVATI DRAZI. ALBANCI SU IMALI I MNOGO DOBROVOLJACA U HR. MNOGO IM JE DRAZI ALBANSKI KATOLIK NEGO NEKI BOSNJAK. U NJIGOVOJ GRUPI ZA EP NAVIJACU ZA SRBIJU. SELAM
Mene interesuje za koga će Vučić navijati kad počne utakmica Rusija Belgija.
Pa Beograd će prije za Zimbabve navijati nego za nas....
To su te podrške na ovim utakmicama od naših komšija, a najradije bi nas tandžarom svi oni zveknuli.
Cekaj, a zobg cega morate da provocirate , cuj ne mogu da podrzavaju Kosovo. Alo Klixovi novinari , imate istu situaciju u Bosni sa Rep.Sprskom, ali vi i dalje provocirate sa Tzv Kosovom. JA ne vjerujem ko ja ironija
A nije to buraz, pa namjerno rade to, zato sto znaju da cu se ja i slicni iznervirati. Vamo prosipaju pricu Srbi oce da se odvoje od Bosne , separatisti vamo tamo, a ovdje namjerno guraju prst u oko. Uvijek sam bio realan, i ja sam za to da Rep.Srpska ostane u Bosni sto da ne, Bosna je i moja zemlja ja druge nemam, al ovakve novinare treba otjerat.
O cemu pricas ti u VOjvodini zivi 80% Srba, e pa kad si tako realan zabrini se ti za RS, jer ako veci odluce da RS ide, pa makar vi na koljenima bili. A Kosovo ce biti vraceno kad tad, makar za 1000 godina bice vraceno, jer i sam znas koliko je ta zemlja Sveta nema poterebe da ti pricam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jao ala nas zahebavate majko mila, nadjete par osoba koje tako izjave u Srbiji i predstavite kao da Srbija voli nas sto je naravno neistina, ne budite retardirani toliko.