Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Rasho Gorana su ubili tvoji cetalji kod Foce. Vjerovatno im se nije dopalo sto su procitali.
popusiite ga administratori.
@SFRJ mora da si bio jedan od onih sto je sa JNA tenkova pucao po nezasticenim gradovima. e ta ti se prilika vise nece ukazat tako lako. nemoj vise da spominjes SFRJ na bosanskim portalima jer je ta smetljarska zemlja rasturene u Beogradu i Ljubljani. Da je bog do da smo imali rukovodstvo koje je znalo i odlucno bilo u hapsenju takvih kao sto si ti ne bi se desile izdaje i saradnja sa beogradskim centralnim organima i JNA bi bila do nogu pregazena jos 1992. dok je takih ko ti vladat ce vjecna mrznja.
Kada smo naglo, ko mrtvi, umukli (Od straha, valjda, sto smo ipak zivi), U red za uske otekle nas vukli, I nijemi bol na stranu sve nas privi: (U muku culi iz sume smo pticu): Provlacili su kroz uske nam zicu. Ivan Goran Kovačić,Jama
Mujo i Damire sretna vam Nova godina, i ostavimo se večeras komentara više. Treba da slavimo.
Iz ovoga se vidi koliko je sadašnja srbijanska vlast licemjerna. Umjesto da se totalno ograde od Miloševića, oni pokušavaju prikriti njegove zločine pokretanjem kontratužbi. Međutim, jedini efekat ovoga jeste to da će EU iskoristiti ova njihova međusobna optuživanja kao razlog da ih ne primi u svoje članstvo.
Ako treba svjedočiti za Franju što nas je spasio da nismo prošli kao Podrinje samo zovite.
Sačuvaj me bože kuge, gladi i Krvata.
Ovim vlaxovima u Bosni ponosnoj ,ne dozvoliti ,nego narediti da boga zovu Alah. Zasto? Zato sto je samo Alah bog. Srbadija ce ulaskom u EU propasti i sve ce ih latini pokrstiti na svoj nacin., Srbadijo vi znate da smo vas mi sacuvali da vas Vatikan ne pokrsti i crkvu smo vam osnovali. Oteli ste se kontroli i propadate. Sve se moze popraviti ako nam opet zena date. :Ljudi smo nismo latini.
ma kakav Jasenovac to svrbadija laze i iskrivljuje Istoriju po obicaju Za dom spremni
MALJ KOLAC JASENOVAC
najbolje da nam podjele oruzje i da se bratski obracunamo i porokamo, pa sta dragi Alah da
Bolesnici bolesnici bice s e x a bice s e x a
@pipo i sve ostale komentatore sa-x Molimo sve ljubitelje fuzbala i politike da se pridruze ovoj cestici nasem slavnom pipi-4EVER i pozelimo mu biricetnu Novu Godinu( Moze i hidzretsku jer ce mu DEDO HIDZRO dati paketic u mejtefu umjesto DJEDA MRAZA) sa pjesmom: ZELIMO TI PUNO SRECE I CVARAKA PUNE VRECE PA DA KRKAS KAO VRANA TRISTA SESET I PET DANA...!!!! On to zasluzuje jer je najupornija i najveca b u d a l c i n a koja sjedi i pise komentare u redakciji sarajevo-x-a Hajde da vidimo KOLIKO VOLITE PIPU-4EVER..
Osumnjičeni za ovo ubistvo (što je jutros pobio ljude u Finskoj) je 43-godišnji Ibrahim Shkupolli , koji je ranije osuđivan za oružano nasilje\", izjavio je Jurki Kalio, policijski komesar u Espou. Samo su vijest odmah zatvorili za komentare, a nisu trebali. Navikli smo da sve zlo u svijetu rade nadr.kani isla.misti, nita novo. Radit niti znaju, niti hoće, u školu neće, samo bi se mlatili, jer je to sve što znaju, baš kao i naše potu.rice