Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam paglun i dotjerali me iz afrike , ne zamjerite mi sto lupetam.
Sta radi srbin u cosku???????? !!!!!!!!!!! SMRDI !!!!!!!!
Vi niste glupi vi ste BUKVE
Beograd (pazi) PRINCIPIJELNO ne želi da se miješa, ALI ..... :)))))) Svašta.... HEBO LUD ZBUNJENOG...
ma da ,srbija nezeli da se mjesa.ali jeremic moze jer mu je djed veliki bosanac .ma bujrum mjesajte se slobodno.ali nije 92.
Srbija se mijesa u politiku RS jer ju je ona i stvorila, formirala i odrzavala sve ovo vrijeme..Hrvatima zavidim dvije stvari..jedna je auto cesta ZG Split a druga je sto se rijesise svoje RS i ne osta im kao kost u grlu nekakva fantomska i vjestacka etnicki cista tvorevina...pitanje Srba u Cro je rijeseno kao i pitanje nelojalnih i nacistickih Ceskih Nijemaca..spakovali im kofere i rijesili se belaja 1945..
Pripazi ti HRCAK da se tebi ko nije umjesao u brak, jer ona tvoja vatrena zenica Natasa, spikerka na dnevniku RTS-a se bogami zali da je ne zadovoljavas, jer nikad nisi kod kuce, stalno putujes po svijetu.
A ove budale od covjeka, pa srbija se nikada nije mjesala u politiku BiH!!!! Mjesa se u politiku Republike Srpske!
\"Podeli i pokori\"! To je prva stvar sto politicare UCE! To je profesija za mnoge veoma blagodarna. A kao \"nus produkt\" njihovog rada,imamo srebrenice,kravice,ovcare,kosovske zackoljice. Sto pre shvatite da politicari nisu \"vasi\" nego \"svoji\",lakse ce vam biti. Ali,kao sto postoji kompeticija u sportu,tehnickim dostignucima,tako postoji i u drzavnoj aparaturi. Da se sirom otvore granice sa \"zelenim vizama\" na zapadnom balkanu, pobeglo bi 60% stanovnistva. Zato je njima u cilju da narod zavlace,zatezu situaciju huskaju jedne na druge,kao pse pred \"borbu\". Hajde drzga,hajde cepaj,kidaj grrrrr. A poneki komentatori nek pronadju sebe u \"psima\" ili ljudima....
JEB.EM TI SUPU OD KOSTIJU SVETOG SAVE.OVAJ PUT CEMO VAM DJECU NA KOLCEVE NABIJATI SRBENDE
SRB upao mu moj IN mojne vise pametovati
Pa normalno Vuce, da ces reci da se ne mijesate. Nisi lud da javno priznas DA SE MIJESATE. To je vasa tipicna srpska politika. Ko vas ne zna, skupo vas placa.......
E H jesu dobre komšije preko Drine. Što nas vole!!!! brate mili........ Što li OVA EVROPA ŠUTI!!!!! Nešto smrdi.....
jesil to tek sad skonto
KAD GOD JE DO SADA VUK \" PLJUNUO \" UVJEK SAM POMISLIO ISTO : DALJE SE OD OVOG NE MOZE . MEDJUTIM , UVJEK ME RAZUVJERI .