Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@strasilo, ma nije samo u Srbiji tako. Svi koji su krivi i uspanice se pokusace da urade netso ili zaplase nekog samo da ne bi se otkrili.
Ako je stvrano ta bivsa vlas umjesana u to, strasno je sta se po Srbiji zbiva. Ljudi ako ste krivi zasto ucutkujete novinare, imaju pravo da pisu sta ste radili.
Ovo je ocigledno neka pretnja bila, a nema kome drugome da smeta osim onima koje pominete u vasemlistu.
Da ovo je napad na vas i vas list. Jer pisete o necemu sto oni kriju verovatno. Kao sto ste sami rekli nekome smeta sta vi pisete. Svaka vam cast na hrabrosti sto nastavljate i dalje da pisete i prikazujete stvarnu sliku koji je radila bivsa vlast.
Samo onima kojima smetaju te novine, mogao je ovako nesto uraditi, ustvari ovo je jedan vid pretnje. Akome li to smeta ono sto oni pisu. Znam da pisu o Bivsoj vlasti i pljackanju Srbije od strane njih. I znam da ne pisu lazne neistine, vec samo cinjenice i dokaze upotrebljavaju. Znaci neko hoce da spreci da narod saza istinu? Mislim da je vise nego ocigledno sta se radi tamo.
Iskreno se nadam da ce se ovakve stvari iskoreniti u Srbiji. Od predhodne vladavine, postala je zemlja sa najvecim kriminalom i korupcijom. Ovo sto se desava jops je posledica prosle vlasti.
Pa slusajte ocigledno ima kome smeta to sto ovi pisu, tako da zna se ko je to.....
@Muzikica Da istina je ovo sto ste napisali, prosloj vlasti smeta sto se polako otkriva ko je i sta radio, a novine Informer ljudima ne prikazuju laznu sliku vec tacno i istinito, objavljuju sta je i ko radio. Tako da oni su na meti i zbog toga rade sve da bi ucutkali ove koji znaju o njima, da narod ne bih saznao sve.
Kazu da je to obracun bivse vlasti jer ove novine pisu o mutnim radnjama prosle vlasti. Pa ima i logike iskreno. Nadam se da ce se slucaj resiti i videti ko je to ucinio.
Strasno je sta se radi tamo. Koliko cujem price, to je uradjeno jer mnogima iz bivse vlasti, smeta sto informer objavljuje istine o kradji i lopovluku koji se desavao u toku prosle vlasti.