Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slucajno naletih na vas sajt i naravno da je bilo interesantno pogledati stavove danasnjih Sarajlija i ostalih gradjana Bosanske federacije i Republike Srpske.Naravno da sam razocaran.Mnogo primitivizma ,mnogo vise nego sto je bilo nekad.Ocigledno je da i pojam Sarajlija izumire.Ako gradjani Bosnjaci toliko uzivaju u problemima drugih i dalje zive u jednoj hipnozi koja im nedozvoljava realno ocijeniti stepen izivljavanja nad svojim ali i Srpskim narodom od strane zainteresovanih faktora koji su na nasoj svadji i nesreci ostvarivali svoj interes nece biti prosperiteta ni za vas ni za druge.Silovati svoj razum huskanjem protiv svega sto je Srpsko Srbima nece toliko naskoditi koliko samoj Bosni.Praviti od sebe upaljac koji ce drugi koristiti u cilju svojih buducih prljavih igri na Balkanu je glupo.
81%Pravoslavaca zivi u Vojvodini,svaka opstina ima svoju autonomiju,svog predsednika i puna prava.Zbog 268 hiljada Madzara i da hoce da se odvoje?hahahaha Madzarima smeta nova Dzamija u Subotici! Dolazi I spomenik Ozmanliskim vojnicima sa pocetka 18 veka u Novi Sad! Vojvodina je liberalna do maksimuma!
nokia :p .. just do it !
pocelo je pocelo drma se opet preko drine bit ce rata akobogda i tamo da se braca Madzari odvoje sa rahatlukom i da lagano odyebu srbe pocelo je pocelo bit ce nama veselo..... zivi bili pa vidili.
davno jedan pametan co´jk rece srbija ko nokia
hahahaha ode sve lagano ali sigurno. Sretan put vojvodino!!!!!! Bosanski narodi pravoslavci katolici i muslimani treba da posrze vojvodinu na pravom putu.
pustite mađare da krenu dalje zajedno sa vojvodinom ostade beogradski pašaluk
Ako Srbija podrzava autonomiju RS-a, koji je takodjer regija, samo u drugoj drzavi, ne znam zasto ne bi podrzali autonimiju svoje regije, tj. Vojvodine. Moram priznati da sam iznenadjen. Ocigledno Srbija smatra da jaca autonomija nije dobra. Cim Vojvodini brani. A valjda im misli dobro. Ali onda RS-u, svojoj prekodrinskoj braci, ne misli dobro. Ili, ako RS-u misli dobro, onda ne misli dobro Vojvodini. Oh, ta srpska politika. :D Puna dvostrukih arsina :D
Pocelo je. Nokia
Pa kako ce se oni svi dogovoriti da zive zajedno, kad se kod nas ova tri ne mogu dogovoriti??? To po \"srpski\" treba pocijepati odma\' i razdijeliti, pa kome sta ostane. I naravno, Srbe pripojiti Srbiji. \"Republika Srpska Vojvodina\" i Novi Sad preimenovati u Srpski Sad.