Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@yeah a eto vama vlasima globalnim budalama je mjesto u evropi e sto ti je globalizacija , ipak samo naprijed imate podrsku od bosnjaka sto vas vise bude razgulilo trbuhom za kruhom manje ce biti problema :)
KOJI PARADOKS - OVI U BEOGRADU OBILJEZAVAJU BAJRAM OVAKO A KOD NAS UZ POTOKE PIVE KO SRPSKU SLAVU HAHAHAHA
@@Pitalac ili Hamo Delić Šešelj mi ni poltički ni njegova literatura nije bliska. Što se tiče Beograda, on je postojao mnogo prije dolaska osmanlija. Tek toliko da znaš te dvije stvari, i tebi pozdrav i da malo više čitaš istoriju. P.S. Istorija na ovim prostorima počinje mnogo prije dolaska osmanlija.
Nepostoji nikakva m/h federacija,to su izmišljotine velikosrpske politike da bi se izvršilo razdvajanje naroda i dioba teritorija.Nažalost ti i dalje živiš u tim ubjeđenjima a Toma grobar skoro kaže\"ideja o velikoj Srbiji je propala\". Po Ustavima u BiH svi narodi su konstitutivni na svakom pedlju BiH i tako će vazda ostati. Ovo što se tiče Bajrama u Beogradu svakako zaslužuje podršku.
covjek pita kada ce vise da se odcijepite majmune bolesni jer samo pricate o tome i kako hocete da rasturite BIH koja jeste vasa drzava isto koliko i nasa i treba da ostanete ovdje bolesnice ovo jesu vasa vjekovna ognjista covjek hoce da kaze da svaki pokusaj cijepanja bih je neminovan put u rat i pitanje opstanka u bih nas ili vas ce doci u pitanje
Markentiski skup gdje su firme predstavljale svoje proizvode. I sve se odigralo ispred dzamije a pompezno se najavljivao skup u \"centru Beograda\". I cija su to tradicionalna jela? Srpska... BLJAK...
ne volim ovu vrstu prepiske i diskusije ali moram da napisem ovom gurbetu lojavom par recenica. pita gurbet kad cete, sto ne idete i tako te gluposti koje se motaju po glavi prosjecnom tupavom bosnji. NIKAD!! Kratko i jasno. I kuda bi to mi trebali da idemo. Da ti nisi malo zamjenio neke teze? Ako neko ne pripada ovim prostorima, ni kulturno ni religijski onda ste to vi poturice. ii kuda da idemo kad smo svoji na svome i jos ktome ostali kroz vjekove casni i dosljedni svojoj vjeri i drzavi, cak nam je i nosnja ostala ista kroz sve te vjekove ali vi nesto prmjeniste dresove hehehhehehe, ne znam samo zasto, dali za tu tepsiju turske smrdljive baklave. za kraj vam porucujem da od sebe ne pravite budale i majmune vece nego jeste. mi smo tu gdje smo(i srbi i hrvati) nasi se barjaci vijore tamo gdje smo a vi sebi grizete jajceke kad vidite. ODABIJ STOKO.
Genodicnom Islamu nije mesto u Evropi. Marvo napolje
Kako je tekao proces islamizacije na Balkanu(srbskim zemljama) Obimno dugogodisnje istrazivacko djelo veceg broja istrazivaca Srba Grka Bugara ....na temu: Iako je prelaz na islam bio postepen, obicno je vodio kroz kriptohriscanstvo, odnosno dvoverstvo ALAHOVI HRISCANI http://www.yurope.com/zines/republika/arhi...282-283_13.html
sta je bilo kad si se probudio?
formula je jednostavna postuj tudje kao sto volis svoje i neucini drugom sto nezelis da tebi bude ucinjeno, samo se svi ovog pridrzavajte i bicemo ko svica za 15 god
Ee da ima tog mraka i u Sarajevu, pa da se zagubi koja dzamija, e to bi bilo extra!
Ovo je super vest.Svi pravi vernici i uzorni gradjani na jednome mestu. A sto se tice negativnih kriticara,dokaz da u svakom zitu ima i \"kukolja\". Evo kao hriscanin,mislim da bi bila super ideja,obzirom da imamo u Beogradu najvecu Pravoslavnu Bogomolju na svetu izgradimo i najvecu Muslimansku Bogomolju. Bog je jedan.
A SVAKA CAST JA DNIKU JADNI KAKAV TI IMAS ODGOJ KAD TAKVE KOMENTARE PISES. DA POSTOJI TAKO PRIMITIVNA OSOBA I GLUPA SADA SAM SE UVJERIO .NISI TI NI RAVAN CIPELU DA OKRENES NI JEDNOJ SREBRENICKOJ MAJCI. BOG JE JEDAN I SVE VIDI I CUJE AKO TE NIJE MAJKA I OTAC NAUCIO ONDA CE TE BOG LIJEPO NAUCITI JEDNOG DANA KADA SE NAJMANJE NADAS .
Ilija Jurisiću, pozovi svoju braću turke da ti nakuhaju štagod kako bi te što poštenije osudili. Ovim putem pokrećem inicijativu da se Memorijalni centar u s r ebrenici pretvori u nacionalni restoran, sa popustom za pripadnike če tni čkog pokreta. Naziv: \"JE ME KA ZA ČE TNI KA\"