Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za bosnjak....mami ce ti si.ka biti poderana sa mojim nozicen kao nekada uspomene iz 95
Eto dragi moji,nek vam ovo bude jedna skola,ko je naumio traziti azil u EU nece ga dobiti,moze posle samo da dobije zabranu ulaska.
@bosnjak dobro je care da i tebe čujemo, a sad uzmi metlu i nazad na posao inače ti neki srpski cigo uze radno mesto.
Ako smo išta dobili za tu pljuc veru dobro smo je prodali
Svi ste vi srbi, samo sto ste u proslosti prodali veru!!!
jedan srbo je izvrsio atentat nad svedskoj ministrici vanjskih poslova, zbog svedske uloge u oslobadjanju Kosova. Nije cudno sto svedjani hoce da se rijese potencijanlih u.bojica, mrs nazad u Srbiju pa se tamo borite za Kosovo a ne ovdje s.toko jedna primitivna!
NEMOJTE ZAMJERITI SRBIMA, MI SMO 550 GODINA POKUSIRALI STVARAJUĆI NEKI SUPER NEBESKI NAROD. NAŽALOST NISMO USPJELI U TOM PROGRAMU, PA SMO DOBILI TEŽI OBLIK MUTANTSKO POREMEĆENOG LJUDSKOG RODA ZVANOG SERVE ILI SLUGE. POKUS JE OBUSTAVLJEN DO DALJNJEG ...
15.12.2010 Valhalla, I am coming!
Vidi dijasporaca sto su se uzdigli : bosnjak 09.11.2010. u 23:52 sta ce ovi jadni srbi, mi smo prvi zauzeli svedsku. srpski cigani nemaju sta traziti kod nas u svedskoj. mrs kuci stoko vlaska. ..................................... Bas si Svedjanin , al iz Foce , haharu jedan
A ste se nasrali sad fino zlatne kasike pa sve to pojedite
Ma sta ce genocidni u Svedsku? Bruka od naroda. Znaju ih kao genocidni i jos kao najveci ter.oristi koji su ubi.li svedsku ministricu, plja.ckaju sve vece banke, poznati kao \"mafi.jasi podzemlja\" i jooooooooos toga! Od 70-tih, kako je Arkan plj.ackao banke po Svedskoj, pa sve do dan danas nastavljaju genocidi da unistavaju Svedsku i Svede! Svedi vise vole somalce, crnce i sve druge narode, nego srbe!
hajd da su to neki slavenski narodi pa da se nekako uklope u švedsku, ali tamnoputi srbi ne mogu nikako
KO KAŽE DA CIGANI NEMAJU SVOJU MATIČNU DRŽAVU,IMAJU.srbija JE TO BRALE.
Papcino iz Malmea, u Beogradu danas zivi vise muslimana nego pocekom 90-tih. Toliko o genocidu peksime neuki.
Nisu \"ba*lije\", pi*cka ti mat*erina genocidna, vec genocidi(srbi)......bal*ije ste davno, 90´-tih otjerali!