Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De nek proba od Sarajeva prema Visokom po našem Autoputu
uf, napalio me....pravi muskarac, ne boji se nicega a ima samo 22 godine
otpuho je sve fiće i stojadine u okolini od 10 km
malo mu propuhivao masinu da se ne uljeni..
daj ne lupaj majke ti!!! ti nemas veze sa zivotom!!
Haha, a oni u RS hoceli vidjeti? I te autoputeve (dva bre) imate zahvaljujuci NAMA SVIMA koji smo skoro pola plate svaki mjesec davali za Jugoslaviju (citaj Srbiju)!
naravno, mi iz Srbije nikad nismo videli porche? :D a to sto u Beogradu postoje 30ak komada porche panamera koji je skuplji od ovog dzipa i luksuzniji to nista a! :) ee sine pa nznm na sta bi ti prvo ispale oci u Beogradu, na skupocena kola ili na lepe cure. ;)
Jesu li iz Stare Pazove oni poznati proizvodjaci plasticnih stolica?
eh da je meni porsche i ja bi vozio. da je bar bit \'balavac\'
22 je ipak balavac kao sto neko rece, mladost ludost... nije neka razlika u godinama, ali neki mozgovi ipak nesto ranije \"sazriju\" pa je tako, koliko mi je poznato, u Njemačkoj, odakle i dolazi ova vrsta brzih automobila, vožnja istog dozvoljena tek od navrsenih 25 godina starosti.
Malo je to, ja sam jednom 450 kilometara na sat sa svojim lamborđinđijem.
Srbija ima Autoputeve koje vi u pederaciji nikad necete imat...zdraaaavooo
otisao malac da pokaze servijanerima sta je to porsche posto to divljaci nisu nikada vidjeli XD
Papku zelim sve najbolje. hahaha
Mogao je i brze...