Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi supruge ljubavnika što ju je nehatom zarazila, ali ovoj petorici biznismenima tako i treba. Svejedno odakle su, koje vjere ili nacije. I ljubavniku koji vara svoju suprugu. U grob s bizismenima, stoka kapitalistička. I neka je za nauk djevojkama i ženama da se nikad NIKOME ne povjeravaju i ništa ne priznaju kad krenu ostvarivati projekat zaražavanja biznismena. Ova se odlučna i hrabra žena povjerila ljubavniku, i sad je uhapšena. Vas ne moraju uhapsiti. Kapitaliste u grob. Što prije i što više: to bolje.
guma glavu čuva
STOKA MUSKA,,.neka neka tako vam i treba kad varate zene..da ih ne varate nebi toga ni bilo..e neka vam KAD HOCETE tako e sad se raspadajte od side!!!!
A sta vi mislite da bosanke nisu takve ?????? Ima takvih svugdje po cijelom svijetu pa tako i u BIH. Bolje vam je edikuj te se I KORISTITE KONDOM SVAKI PUT BEZ OBZIRA DALI ONA ZELI ILI NE , NE PADAJ TE NA LAZI ! I djevojke , prestanite samo muskarce kriviti ovdje i zenske su krive. Mnoge kur*eje tesko natjerati s kondom a PRAVI MUSKARCI CE KONDOM STAVITI KAKO GOD ! Kako su mnogi gadni fuuj , NEVINI LJUDI STRADAJU ZBOG VAS IDIOTA ! Hocete vi bezkondoma , bolji osjecaj ovo ono jel seljacine ???? MRS I EDIKUJ SE !
ocito je da u klixu imamo okorjelog servskog nacistu, jer jedino neko iznutra bi moga obrisati komentar koji sam ostavio ovdje o kidnapovanju bosanskog jezika od strane servsko-rvatske naci masinerije. i pogledajte samo kako su svi pro-bosnjacki komentari sakriveni zbog previse negativnih glasova, dok se servsko-ce.t.n.icki komentari ostavljaju.
ne koriste zastitu kreteni. a tu dronfulju na elektricnu stolicu treba poslati.
http://www.scribd.com/doc/25508246/The-Islamic-Declaration-A-Programme-for-the-Islamization-of-Muslims-and-the-Muslim-Peoples-Alija-Izetbegovic
Dosle i vehabije traziti serijat. Ide standardna prica o bludu, predlaze se seks samo u braku, a ko se toga ne drzi kamenovali bi ga. Kao da ne postoje zakoni o uzimanju ljudskog zivota pistoljem, nozem ili aids-om! Hoce vehabijice to da rijese serijatski, pa na koga se okome bicevace, kamenovati, a i glave sijeci (vidite sakrivene komentare na vrhu!). E pa vehabijice postoji ZAKON samo ga treba poceti SPROVODITI u nasoj zemlji, a vi mozete sa vracanjem u sesti vijek pravac za afganistan pa uzivajte u tim svojim \"sportovima\" kao sto su bicevanje, kamenovanje i javno odsijecanje glave na stadionima. Ja bih ipak da stadioni ostanu za fudbal, a da zakone koje VEC IMAMO sprovedemo!
Ne mogu te ja čekat, odoh popit hafu, pa se vidimo kasnije. Hoš i tebi da pošaljem jednu, mejlom?
Jarane, ide li to?Jesil kol\'ko navio? .
HAHAHAH STETA STO IH JE SAMO PETORICU,CESTITAM JOJ VALA NEKA SVAKOM OZENJENOM KRETENU I TREBA TAKO.....BRAVO!!
eto vi smrdi ste toliko uljudni da ste dozvolili da neka Prijedorčanka bude u pašaluku menadžer ja bi prije rekao da se zove Marija Čović ;)
Ma to se javila Azra Radončić. Baš je takva kakvu si je opisao. Muž joj je kriminalac koji ni ne razmišlja o uzimanju života oružjem, drogom, bilo čim, nije bitno, sve za profit, a ona je lafo fina i poštena žena sa 200 miliona kojima je otkupila Avaz. Sponzoruša koja je bijesna što je Fahro šarao, pa mu uzela sve što je mogla na razvodu. ne smeta njoj na koji način je to Fahro stekao, ni malo joj ne smetaju haram pare i što joj je bivši muz u I3 i j a0 da dođe do toga. Ali ona smatra da je poštena ha ha ha jašta je! Ne udaju se poštene za kriminalce! Bisnismeni varaju i plate vekur, a one se okolo pucaju. Ko zna ko tu kome prenese sidu. Ne mora biti uvijek muškarac. I žene varaju, pa pokupe sidu i onda glume žrtve ha ha ha!
MUSLIMANSKA / BOSNJACKA PROSTITUTKA POD IMENOM MERSIHA CERKEZ
OAU
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? Dakle, odlucili ste okriviti SDP, koje vi vehabijice zovete ateisti, komunjare, kjafiri, pa i gorim imenima koja nisu za javnost? (skriveni komentar) Komentar koji ste sakrili i komentar koji ste postavili (da okrivite SDP) su konfirmacija da ste uzeli SDP na metu. Vise od drugih vjernika bojite se onih koje nazivate ateistima, komunistima, crvenim shejtanima i ostalim imenima. Jasno je to od kako ste procitani. Sada nastavite tekbirati, sakrivati tudje komentare, napadati sve stranke osim SDA, prepisivati iz K\' u ran-a, ali....rezultati izbora ce vam reci sve. I ne samo rezultati izbora, ali zasto kvariti iznenadjenje? Uzaludno se sakrivate. IP je lociran, a vase ponasanje vas odaje. Niko nije vise toliko naivan da ne zna sta radite na kliks-u.
Isti oni iz SDP-ovci iz onog ministarstva koji su uhvaćeni da skidaju p.e.d.o.f.ilski sadržaj, ap ihe tobože ne mogu naći jer svi izlaze preko istog IP.