Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne razvlacim pitu iz vjerskih razloga;)
Znaci ima se moze se! Cuj po restoranima! Sto nisi pitu razvukla?
ova informacija da se ne moze rucati ispot 20-30 eura je laz. ja sam prosle godine u Herceg Novom, u spicu sezone (pocetak avgusta) jela samo po restoranima, ribu, rostilj, kuhano...cijene u prosjeku 10 eura. to je jedino sto je vrlo pristupacno u crnoj gori. ono sto ne valja jesu prljave plaze, ne ciste brate nista kao da ljetujes na deponiji. i na sve to ti naplacju suncobran i lezaljke 8 eura - e to je vec bezobrazluk i zato mi ne pada na pamet da idem vise u CG.
pa cijene, koliko vidim, identične ko u sarajevu.. ne vidim šta je nekom problem popit kafu za dvije marke ovdje ili u budvi - parkirat se za dvije marke ovdje ili u budvi, i jest za 20-30 KM ovdje ili u budvi (opet nije naglašeno šta, ima i kod nas meni koji uključuje predjelo, jelo, salatu i desert, a ima i porcija ćevapa il pita)?
haos su cjene pogotovo u Herceg-Novi, kod nas ljeti nabiju cjene i onda preko zime ostanu iste...
Bogumi ce se ovog ljeta sami kupat...... ha morski sokolovi...ha u vodu.