Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da u Crnoj Gori , mnogi razmisljaju kao i Mandic, ali Milo jednostavno ne zeli u zatvor , a krminal je jedini izvor prihoda , jer privredu i nema,... PS kao i svi sajtovi sto imaju adminstratre za postavljene komentare ,misli da to je ,zbog ovakvih kakvi se postavljaju na ovom sajtu ..
Harambaso, pusi jednu debelu kurcinu, ali ne osunecenu, za komentar glupi!!!!!
Mandic je posljednji zrtvovani jarac i jahac akopalikse Smdijanskom gubitnickog rezima do sada a koja koristi svoje sunardonike u sussjedstvu u cilju manipulacije sa njima u cilju stvaranja Smrdoslavije a koja im se obila o glavu.Oni su sijali otrov nacionalizma od kojeg su se sami otrovali i tako postali najveci gubitnici ali eto imaju jos materijala za guslanje pa nek nastave od Kosova 1389 pa na ovamo, imaju svasta da prenesu maldima kako su junacki narod koj ne zna za poraze vec samo pobijede ukljucujuci Oluju 1995 i onu posljednju protiv NATO trupa 1999.Zlobo Milosevic podize bijelu zastavu u Kumanovu bez i jednog para cizama na zemlji okupatorske Nato vojske, sve ljudi odradili iz zraka.Jednistven primjer junstva.Ode srce i dusa Smrdije a i ti Mrkogorci ih izdadose e ko bi se tek tome nadao da ih drugo slijepo oko izdade ko bi rekao da ce da proglega i da cak prizna KOSOVO. Vojvodina hoce isto jer je imala isti usrtavnopravni status.Eto genocidasima povoda da se odvoje a mi se spremimo da im pomognemo i da bude mirna Bosna a i balkan za vijek vijekova i nek brate zavrse u jednoj zemji Septicke Smrdije Beogradskog Ciganluka!.
bas jos negdje uspjeva strajk gladu....pa zna da to vise nigdje ne pali....a kad dobijes infuziju jel se i to pika kao strajk gladu?....
Ko ga jebe, pedercina demagoska!!! Nek crkne sto se mene tice.