Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je bilo 90 tih ne znam o izdajama i to ( HRV-BIH), ali ovdje kod nas Hrvati su zivjeli i tokom rata zive i sad nikada nijedan problem.
@Ronex Zivinice
i sutnja EU i Amerike dosta govori..
Koji će nam kura* država? Nesposobi smo i retardirani. Raspisati tender i kompletnu BiH PRODATI ARAPIMA, NJEMCIMA, RUSIMA, AMERIMA, KINEZIMA. Bilo kome ko želi da plati. Prodati im recepturu za buhtlije, ćevape,burek. Ne vjerujem da ih interesuju brendovi poput lopovluka, korupcije, jaranske ekonomije, papanluka,... Tu cifru ravnomjerno podjeliti po broju stanovnika i kud koji, mili moji. Pet država se ovdje promjenilo za 200 god, a jedna dedovina. Sada dedovina ide ko halva, a branimo državu.
Nažalost Međunarodna zajednica će uraditi isto ono što je uradila kada je bila " oluja ", najvjerojatnije " NIŠTA ", gospodine Plenkoviću, a i Vi to vjerojatno već odavno znate.
imali ikakav ustaski i cetnicki portal da i ja idem srat po njihovim portalima??. kaki ste vi sugav narod ustase i cetnici, vjekovima zivite u BiH a mrzite ovu zelju. radi toga ce te i nestati ovdje a ostace narod koji je voli svih vjera zajedno..
Kako je krenulo ostace samo arapi dobro si to rekao
Вид, вид овог... Сконто да је Милановић пуко на својим теоријама па ће он сад покушат да поентира на контра ставу... А свима у глави "Бог, небо и хрвати"... :-)
........mudro, odmjereno i državnički........i u duhu onoga za što se zalaže hdz pod palicom andreja plenkovića.....
slažem se
Mislim da bi trebalo odustati od referenduma u cijlju smanjenja tenzija, Umjesto toga proglasiti samostalnost Hrvatske Republike , Srpske Republike, i Islamske Republike na na teritoriji BiH. A u skoroj buducnosti i ujedinjenje prve dvije sa maticama.
@Dr.Baltazar Naziv i nije toliko bitan koliko je sustina.
@Dr.Baltazar Hvala, kad nadjem vremena proci cu kroz tvoje objave.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovoj BiH je dovoljno Hrvatske i Srbije za sva vremena.
Pa nek se odcjepi ali samo preko mene mrtvog.
@Zilot :-)))
srbe treba vratiti na nebo,napravili su i previse smutnje na zemlji.
Recept za to da nam popu..š bar neko vrjeme bicemo gore hi hi
ove balije iz sda sve treba masakrirati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovjek je u pravu ...referendum o odlukama državnih istitucija se može provest samo na nivou zemlje ...ne treba zabranit već samo u to treba da bude državni referendum ...pa da vidimo rezultat :)
Aj da se ja i ti ne lazemo nego samo istinu pricamo iskreno zaboleme ona stvar za referendum jer znam da je to predizborna kanpanja a zar taj isti referendum nije zapoceo rat 91 kada su ga Srbi bojkotovali i reci meni glupom kakva je razlika izmedju ta dva referenduma?
@pelevratimifriz velika al glupanu je to džaba objašnjavat ...srbi su 91 .god palili Vukovar , Dubrovnik ...šta su sve oni radili te 91.god.....pročitaj koju presudu iz Haga ..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
plenkovicu mlatis bezveze ti trebas da smiris svoj hdz-fasisticki a sto se tice nas u bosni bice sta bude nama ne moze biti gore od trenutnog stanja
De, de ,reci mu jarane...!
ANALOGIJE (KLASIČNE EKSTREMISTIČKE DIPLOMATE): Ono što je devedestih godina bio Slobodan Milošević, danas (2016--a) je to Aleksandar Vučić. Ono što je devedestih godina bio Radovan Karadžić, danas (2016--a) je to Milorad Dodik.
Sto je 90ih bio babo danas je meca cazin
Malo je onaj Milanovic kakio po nama pa sada i ti MARS
@SusjedizHrvatske Pa ja nisam cuo da je neko iz Srbije pljuvao u zadnje vrjeme po BiH samo sam cuo da Hrvacki politicari kazu da je BiH SRANJE
To je SDP-ovac, uvijek rado viđen gost u BIH.