Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su nasi sto je obecao Zukan 🤣
Naši su u turskoj 8 komada ruskih helikoptera. Neko je bio pametan pa odlučio da se bosansko naoružanje čuva u Turskoj jer kad ga kupiš i dopremoš u BiH odma je dvije trećine pod rizikom da završi i u neprijateljskim rukama onih što prijete secesijom i trećim entitetom tj ratom.
Ne nabavljaju to komsije hrvati radi bosne jer bosna im nije prijetnja,oni to nabavljaju radi onih koji su ih vec jednom napali i sravnili Vukovar i napravili velike zlocine.A i kao nato clanica moraju biti u korak sa drugim clanicama koliko god je to moguce.Da Bosna udje u nato morala bi isto da modernizuje oruzane snage.
Mi ćemo dobit najmodernije trezore
Hrvatska se mora naoružati kako bi imala kvalitetnu zaštitu od islamskih fanatika koji predstavljaju sigurnosnu prijetnju Europi.
Hrvatska mora kupit ove helikoptere jer jednostavno više nemaju Sovjetsko-Jugoslovenske. Najjače mi je bilo kad su 10 helikoptera Mi-17š (oni kao član NATO-a) poslali na remont u Rusiju 😂😂😂... Rusi ih remontovali tako da ni jedan ne radi hahahah. Namjerno ih uništili i pokvarili. Tako da sad imaju koliko znam samo 4 helikoptera u funkciji i to ove Crne Jastrebove.
Pricas gluposti. Hrvatska ima 14 transpotnih helikoptera u Divuljama, 10 Mi-171 SH helikoptera u Zagrebu, 8 Bell 206 b-3 Jet Rangera ,16 izvidničko-borbenih helikoptera OH-58D Kiowa,. Dodaj još 4 Black Hawka i još 10 koji stižu..Hrvatska izvdaja 2.8% proracuna za vojsku ili oko 600 milujuna eura godišnje. Tako da nemas pojma o konšijama
Božeee!!🙄 Daj se ne sramoti i ne piši stupidnosti. I provjeri si malo inteligenciju. Nešto tu nije kako treba!!🤔🤔
Baš su lijepi helići !!! Komšije da ih se u zdravlju, miru i veselju navozate, da vas slušaju i da se ne kvare, da imaju uredne papire i da im sati leta nisu vraćeni, da servis veliki odmah uraditi ne morate, te da još novije i modernije što prije u mogućnosti budete da kupite. Živjeli !!!
Vucic na aparatima😂😂
A i mi smo na aparatima vec odavno.
Je li to one iz filma Black Hawk Down? Somalijci ga skinuli i posadu rastrgali po ulicama.
Vučiću, šta sad ???
Ali zato Apache ne daju nikome. To ostalo oboriš zoljom.
Vi ne jedete svinjetinu, ali se kunete Bogom! Niste svjesni koliko je to besmisleno.
Od Hrvatske su napravili robove EU ,prijemom u porodicu zla ,Hrvatska je ostala bez pola miliona radno sposobnih, svaki radnik je milionska šteta po državu
Ne seri sda boru
O Isuse dragi, dokle višeee ?!?! Kako vam ne dosadi? Dajte brinite konačno svoje brige i gledajte svoja posla!
8 helikoptera 500 miliona, jesu pozlaceni ili sta?
Sto god Hrvatska nabavi, ne nabavi radi Bosne nego radi onih od kojih im prijeti opasnost.
Sta ovo latini smjeraju , hmmm!!!?
Imaju i zelene beretke crne opasace