Hrvatska mora kupit ove helikoptere jer jednostavno više nemaju Sovjetsko-Jugoslovenske. Najjače mi je bilo kad su 10 helikoptera Mi-17š (oni kao član NATO-a) poslali na remont u Rusiju 😂😂😂... Rusi ih remontovali tako da ni jedan ne radi hahahah. Namjerno ih uništili i pokvarili. Tako da sad imaju koliko znam samo 4 helikoptera u funkciji i to ove Crne Jastrebove.
Pricas gluposti. Hrvatska ima 14 transpotnih helikoptera u Divuljama, 10 Mi-171 SH helikoptera u Zagrebu, 8 Bell 206 b-3 Jet Rangera ,16 izvidničko-borbenih helikoptera OH-58D Kiowa,. Dodaj još 4 Black Hawka i još 10 koji stižu..Hrvatska izvdaja 2.8% proracuna za vojsku ili oko 600 milujuna eura godišnje. Tako da nemas pojma o konšijama
Jankica kakve ti gluposti pišeš? Mi-171sh svi rade i potpuno su operativni. Hrvatska nije jedina članica NATO saveza koja je rusko oružje slala u rusiju na remont. Helikopteri prije primopredaje prodju generalno testiranje. Poslije remonta obavili su stotine sati naleta u vježbama, gašenju požara, evakuaciji i potragama.
Prikaži sve komentare (68)