Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuća Maksovih mesara. Kroz Imotski kamioni žure, voze crnce Francetića Jure. U Čapljini, klaonica bila, puno Srba Neretva nosila. Oj Neretvo teci niza stranu, nosi Srbe plavome Jadranu. 'ko je moga zamisliti lani, da će Božić slavit partizani. Tko je reka, jeba li ga ćaća, da se Crna Legija ne vraća. Gospe sinjska ako si u stanju, uzmi Stipu, a vrati nam Franju. Oj Račane jeba ti pas mater, i onome tko je glasa za te. Sjajna zvijezdo iznad Metkovića, pozdravi nam Antu Pavelića.
Haha. Kao prvo zovu ga, pa ga onda kao ne zovu i sad su face. Ajme jada....
Sta ces ti u Dubrovniku??Lijepo snajper pa iz daljine kao u ratu ono erojski po civilima Sarajeva:)))
Ko je njega i zasto uopste zvao ?
Oreskovic je jebivjetar kojeg su masoni postavili na ovu funkciju...
Sve dok se političari ponašaju kao ulicari i primitivci , nema tu napredka i prosteriteta za ove narode i zemlje ....normalni i civilizovani ljudi sve riješavaju razgovorom ružni tonovi koji dolaze iz Hrvatske od strane ekstremne desnice su sigurno razlog za odustajanje od foruma ..
@Alberht Shindler govorim općenito , umjesto da smiruju situaciju , da daju odmjerene izjave da budu primjer ostalim oni su najveći haškači ...oni dižu tenzije među narodima ponašaju se kao kočijaši ..
@KoIIateraI Normalne odnose dok oni hapse hrvate bez obavjesti i tuze im za "zlocine" na Hrvatskoj zemlji?. Dok je Nikolic cetnicki vojvoda koji je ratovao u priznatoj Hrvatskoj, Vucic koji je galamio "ovo je Srbija" u Hrvatskoj?.Salju proteste zbog Oluje koja je spasila Bihac od klanja i ujedno sjebala teroristicku tvorevinu, tvrde da su Hrvati protjerali Srbe iako je dostupan transkript Milosevica i video intervju Martica koji govore da su pobjegli prije susreta s glavninom vojske.Srbija je 0
mora bit u B.Luci tad zbog referenduma
Za .urac me povuci hi hi
@pelevratimifriz slaba ti kurbla
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nzove se Dubrovnik forum,već CROATIA DUBROVNIK FORUM-najznačajniji sastanak europskih državnika.
Uha ha ha ha mora da ce doci Ditrih Genser
Možda forum ipak isprati sa okolnih brda sa 12 počasnih artiljerijskih plotuna, u čast prvog diplomatskog dolaska svog vojvode Šešelja u BiH, od sretnih devedestih !! Ih što se je onda moglo rokat doi mile volje, a NEKAŽNJENO
Neće vam uspjeti podjela Bosne. Ima ko Bosnu da brani.
Nisi lud da ides
valja spisak ponijeti, lakse je odustati. koji blam :)))
mozda Ivek dodje i ponese spisak...:-))
Buha ha ha jasta ala se ih boji
PRIKAŽI ODGOVORE (6)