Tvrdnje albanskog poduzetnika
0
Albanska mafija finansirala Mesićevu kampanju
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve ti veze imaš sa Hrvatskom? Eto vam vaši Čovići, Bobani... Nama je Mesić bio dobar.
Clanak presmjesan!!! Mesic gigant.. Glasam da bude predsjednik BiH
Osvjedocenom prijatelju BiH se zahvaljujemo prenoseci SRNA vijesti.
boby, jejeja, ocito da ste nafilovani demamogijom zvanom servski sindrom. mesic pripada genarciji ra ne hrvatskog proljeca (70 god)a ti jejeja siguno nisi cula-o a sto se tice boby albanci ce se zasad zadovoljiti sa kosovom tako da hrvatska nam i ne treba i snjima imamo dobre odnose drzavne a istovremeno imamo istog neprijatelja tj serve. to je ono sto nas veze.
doduše hrvati su dokazali i pokazali da više vole šiptare od srba,pa želim im što više šipaca u lijepoj njihovoj.
Slavit će te je kao i uvijek od Grudvi do Drvara :-DDDD uskoro presuda vašoj poznatoj šestorci u hAgu,najvjerovatnije za udruženi zl0čina.čki p0duhvat,to će biti još jedan glogov kolac u grudi te imaginarne tvorevine hehehehe ima da slavite ono pravooo
mesic mi se nikad nije svidjao,samo zato sto nije bio dosljedan sebi. prvo je bio velika komunjara i jugosloven,kad su vec svi znali da je raspad jugoslavije nemoguce izbjeci on je jos sjedio u skupstini u beogradu,nadajuci se da ce ipak biti predsjednik(tad je juga bila 40 i nesto dana bez predsjenika). onda se prabacuje u hrvatskog nacionalistu drzeci ustaske govore po austarliji.pa u sjeni tudjmana prelazi u HNS da bi se konacno docepao predsjenicke fotelje. da bi sad opet bio komunjara i jugonostalgicar.povezan je sa masu afera i uvjek se izvuce..sta da mislim o takvom covjeku..dno dna...ako je kriv i dokaze mu se nek odgovara ako nije nek umre u mitu...
SERBSKA-BEOGRAD - SANU GOBELSOVA LAZNA pODVALA i PROPAGANDA...!!! STIPE ZMAJU, MOGU TI SAMO CUCLATI STAFETU...!!!
Kako to da Index.hr ne objavljuje takve info. a zna se da ga Hrvati pljuju na svakom koraku a vi poletili da objavite, a zna se da je Mesić jedan od najveći prijatelja Bosne i Hercegovine.
Odlično,evo sud će potvrditi da ili ne i tu će biti stavljena tačka,jedino njegovi ljuti neprijatelji iz grudvenistana neće priznati nikakvu odluku suda.
Kako Mesić smeta nekom a? Ajmo šta izmislit, nablatit, majku vam kriminalnu!
cinjenica je da je prije nego sto je postao predsjednikom financijski bio na nivou solidnog hrvatskog gradanina. danas nakon 10-12 godina situacija se strahovito promjenila po pitanju njegove imovine. Kucu u ZG je kupio bez kredita, navodno \"posudenim novcemm od dobrog prijatelja\" . Sto u jednoj \'pravnoj drzavi\" kao sto je Hrvatska za \"pravosude\" uopce nije upitno. (Tako sto je nezamislivo u zemljama zapadne evrope, gdje se i te kako provjeravaju sve moguce financijske transakcije, bilo place ili \"pokloni\" vodecih politicara)... Ali eto ljudi ga nece procjenivati po onome sto je, nego po onome sto je \"za njih ucinio\" (ako se uopce to tako moze nazvati)... na ovom forumu vlada tipicna balkanska ocjena svega, pa tako i politicara.. nije bitno da li je kriminalaca ili upleten u kriminal, bitno je u koju \"trubu puse\"....
Stipe Mesić je vazda bio Tito! Tuđmaninu se suprotstavio zarad popunjavanja kifle na konto Bosne!
Svatko normalan zna da su Mesica podrzavali NORMALNI hrvatski elementi, A ne herceg-bosanski neo-krizari i neo-fasisti, koji se skrivaju iza parola hrvatskog nacionalizma i domoljublja.
Eh da je Dodik pola od toga sto gos. Mesic radi i govori,danas bi u Bosni bila druga pjesma. Mesic je kao i \"Mali\" Ramo koji mu jedini spucaju u brk, sta misle ,sta mu je njegova prcija i kako je nastala, a da ih nije briga sta ce drugi bezkicmenjaci o tome pisat ili...
Bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić upozorio je svojevremeno nekadašnjeg državnog sekretara SAD Ričarda Holbruka na mogućnost stvaranja \"nove palestinske države u srcu Evrope\" zbog, kako je navodio, namere tadašnjeg premijera Republike Srpske Milorada Dodika da taj entitet otcepi od Bosne i Hercegovine.
sada i je Kosorova djevojka otišla po malo koljača pred izbore