Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Varvik, budi malo originalniji. Vidiš da ti se upravo cijeli forum poosro u usta. Sad jako smrdi pa bi dobro bilo za zatvoriš usta i progutaš to što se nakupilo.
@Pero Poserem ti se na BiH4EVER.
Poserem se na BIH4EVER.
varvik 15.01.2010. u 11:33 I MI TEBI U USTA
U pravu si Safete, sjecas li se Gluhe bukovice..... Ps. Dobrostojeci komsija,mozda baba i deda racunaju na finansisku injekciju od komse....
Pipo poserem ti se BiH$EVER.
Kakva vjera takvi ljudi..
Ja sam pravi Pipo. Ovi prije mene su lažnjaci BiH4EVER!
@glupaniii ovaj glupan LAZNI pipo kopira moj nick i pise bljuvotine!ovo je vise neg skandalozno i tragedija,roditelje bih ja pravo iza resetaka ko i udovca od 56 godina koji je silov\'o djevojcicu od trinaest godina!Ne radi se ovdje ko je ko vec sta je radjeno,sramota! BiH4EVER!
Zalosno!Jadno dijete i jadna ta njena familija ked je dozvolila silovanje i pedofiliju,pa to je cista prostitucija za pare svoje rodjene djece!Ko bio roditelj vise je neg skandalozno i zalosno! BiH4EVER!
Konji glupi, policija nece radi roditelja podnjeti krivicnu prijavu ZATO STO JE MALU KOMSIJA NAPUMPAO tj. zato sto nije smjela imati odnos, vec radi zapustanja i zanemarivanja djeteta a to su razlicite stvari. Tako pipo maloumni i retardirani, i u RH je 14 godina dovoljno za odlucivanje o stupanju u spolni odnos
ovog udovca treba objesiti za myda na sred rive
koji kHanibalizam...
Cemu frka? Tamo nesto i poduzimaju, mislim drzava, a nase zakonodavstvo 14 godina smatra dovoljnom zreloscu za seksualno odlucivanje.
na lomacu