Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo samo kod nas ima, da udaras vozaca jer ti kartu trazi...
GDJE? U SARAJEVU? NEMOGUĆE !
Predji na Lexaurine..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne da se usranom do Buća Potoka
@luna, častiš me kafom? :P
U PRAVU SU NEKI KOJI PISU DA GLUME MANGUPE , OVI VOZACI , KAD TRAZE KARTE. EVO JA , NEKI DAN UDJEM U TAXI I ODVUCE ME TAXISTA, NA ODREDJENO MJESTO I ZAMISLITE PAPKA, POCEO MI GLUMITI MANGUPA, TJ. TRAZIO OD MENE DA MU PLATIM VOZNJU, HEJ RAJA, NIJE MU DOSTA STO ME VOZIO , JOS HOCE I DA MU PLATIM,. E BAS KAO I VOZACI GRAS-A I ONI SE POCELI MANGUPISATI I TRAZITI DA IM SE PLATI USLUGA. SVASTA. KARIKIRANJE NA MNOGE VASE TEKTOVE KOJI SU , MALO JE RECI ,, IDIOTSKI,,. TOLIKO.
MOJ SAVJET VOZACIMA GRAS-A... PALIJU PORED SEBE , PA KAD PAPAK POKUSA NESTO , DRIU KRKANA , ,, MEDJU ROGOVE,, , JER KAD TE NAPADNE NA RADNOM MJESTU , KAO DA TI JE NAPAO NA KUCU, IMAS SE PRAVO BRANITI, I BOLJE TI , MISLIM NA VOZACE, PAPKA NEGO ON TEBE, KO GA UOSTALOM J.BE. ZNAS ONU OD ZABRANJENOG PUSENJA... KRECO HAKIJA...ITD. U KAKVOM VREMENU ZIVIMO , MOJ SAVJET VOZACIMA GRAS-A JE ... PAMET U GLAVU, I PALIJU PORED SEBE. TOLIKO.
Čuj, on kartu traži ...? ? ? Huligan napao vozača autobusa, huligani napali mlade nogometaše Širokog ( djecu ) , huligani ovo, huligani ono....? ? ? Da se čovjek zapita da li u ovom Sarajevu živi itko drugi osim h u l i g a n a .......! ! !
Sarajevo je grad šumljaka ili ti ga divljaka, okupirali su ga došle iz šuma
Sad svi kao na strani vozaca, A ne mogu ih smisliti (gras). Takvo nam je drustvo, a i vozaci da ne pricam. Koliko puta sam dosla u neugodnu situaciju od vozaca. Uvijek imala kartu. Kupujem kupon svaki mjesec, a pola voznji oni ne voze, vise pjesacim/o. Bus kasni 3h i onda on otvori samo prednja vrata i pocne naplacivati kartu pa halooo, ljudima puna kapa svega. Naravno da ne opravadavam ovaj slucaj.
čuj tražio kartu , baš je bezobrazan
imam ja riješenje za ovakve stvari, uglavnom reketarenje i ovo se sve riješi brojevima a i još jednim jako bitnim faktorom,dosije , tj kopiranje zapada, jesil nasilnik, OK , dobiješ dosije s kojim se nikad nećeš zaposliti ,s kojim ti je zabranjeno zadržavanje pored pojedinih objekata,škola,bolnica, javne ustanove, itd... i kad par ovakvih shvate sa su svoje živote uništili radi nebitnih stvari onda ce i ostali shvatit ,evo ja prvi poštujem zakon radi privatnih razloga i nikad u životu nisam imao kaznu,pa čak ni za parking ,sad VI vidite , Jel bitno se dokazat jednom u životu na neandertalski način i ostatak života uništiti ili ostat smiren i imat lijep život .
To tako mora skoncati kad linije 15 i 23 (o 23a da i ne pricam) po nikakvom redu. Autobus se ceka redovito po sat, sat i pol. Vidim da pitaju neki zasto se, ako im bas toliko smeta, ne vozaju taxijem i Centrom?! Kao prvo, Centrom se voziti ne moze jer te opcije za putnike koji dolaze iz naselja koje ove linije pokrivaju nema. Kao drugo, zasto bi neko ko je uredno platio, nimalo jeftinu mjesecnu kartu (a npr. ne radi) vozio se taxijem kuci za 10 KM minimalno za tu distancu. Mislim da je malo kvazi gradjana u Sarajevu koji bi mogli dnevno 2x ili vise toliko iskesirati. Zato se ne pravite pametni bez veze! Stanovnici naselja, ovisnih o linijama 23 i 15 su odsjeceni od svijeta, a i ugl. 90% sirotinja koja jedva spaja kraj s krajem. Zato, ili nek se Gras presabere oko nerealnih cijena karata ili neka ukinu te dvije linije. Ovo sto se trenutno desava ocito nije dobro ni za putnike, a ni za vozace. Samo cvjeta posao divljim prevoznicima (rodjacima Grasovaca) to ne ide u prilog napretku drzave
ne kontam kakve veze to ima sa ovim clankom?!!!!
@Nerealni Ma nikakve jarane moooooj! Nek si ti meni ziv i zdrav!
Ne treba ga osudjivati, on je samo produkt ovog društva u kojem vrijede poremećeni sistemi vrijednosti.
seljacine iz potoka 😙😙😙😙
Dragi Bože, divljaka. Pa uz kakvu bagru mi živimo? Kakvo je ovo društvo? Šta se sve izmješalo sa normalnim, kulturnim, pametnim i školovanim ljudima, da se više ne smije biti ni normalan ni pametan. Kakva su ovo vremena sile podivljalih hordi?!
koji k***** vozac ima traziti kartu..njegovo je da vozi...samo kod nas se kupuje karta kod vozaca...
Nisi baš puno proputovao u životu?
e pa vidis nisi u pravu. svugdje u evropi se kupuje karta kod vozaca (izmedu ostalih prodajnih mjesta) da si bio ii bila negdje vani vidio bi da je tako i sta tu ima lose ako vozac trazi kartu ne kontam pa brate ja sam sigurno ti kazem jaci od tih svih vozaca ali me je stid voziti se bez karte i ne lupam samare vozacima ako mi zatraze kartu. ako ne mozes kupiti a momak si od 23 godine pa pjeske buraz u cemu je problem samo kod nas je normala se bez karte voziti cisti papanluk
ubise hilmu moga c c c...neki seljacic iz buca potoka sigurno
nedaj bože kad bi se češće karte kontrolisale
Samo kazna za ovog malog seljačića, da mu se zanebesa, i njemu i roditeljima kada vide cifru. Seljače jedan, idi u šumu pa živi.
U šumi i živi