Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapitalan primejrak, nema šta, samo još da prethodno nije nakačen na udicu.. P.S. Na um mi pade jedna anegdota s naših prostora: "Opalio Tito iz sačmarice na jato divljih pataka, ali ni jednu nije pogodio. Na to će ađutant: "Druže Tito, čudo, mrtve, a lete!""
Rusi su kraljevi majke mi,zao mi je sto i ja nisam rus neki :(
@fiko_halimic Kažeš "nemas ti pojma turcine.", e pa moj ti pošteni, prepošteni fiko, kada budeš mogao prepoznati i razumjeti intelektualnu šalu, onda ćeš shvatiti značenje mog komentara. P.S. Ne bojim se ja fiko da ti nećeš shvatiti, nego da ne možeš shvatiti..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi se politicari koriste ovakom glupom propagandom, samo sto je on ono malo ofirniji. Ajd na Avaz pa ces procitati kako je Radoncic po peti put spasio bosnu od propasta, i to samo ovaj mjesec. Naravno, nesmije se na njegove clanke komentirati. Dodik brani Srpski narod od krvolocnih terorista iz Federacije koji zele oteti sto je uvijek bilo srpsko. Da nema Bakira Islam bi nestao sa nasih prostora a Bosnu samo mogu voditi muslimani. HDZ-ovci brane jadne Hrvate i zele samo sto je uvijek bilo hrvatsko. SDP zeli ravnopravnost i oni su zrtva ostalih radikalaca. Dok narod ne shvati ovu propagandu uvijek ce ostati ovako jadno.
niti dodati niti oduzeti, sve je lijepo rečeno.
Pa, uvijek je tako i kod svih. Svi to rade samo zbog PR-a. Ni jedan političar ne otkriva svoje pravo lice. U Americi postoje dvije političke partije i nema šanse da neko postane predsjednik, ako ne dobije podršku od lobija, koji između ostalog drže sve značajnije medije u Americi.
Hahaha kakvi kretenski komentari. Izvadite vi pastrmku od 200g pa nesto pricajte jel neka riba prethodno nakacena ili nije.
Letu štuke letu avioni...
putin voli sam sebe gledat na TVu ko i vecina drugih njemu slicnih . sad su svi na godisnjim odmorima nema skandala . i onaj snowden mu krade paznju . morao je nesto izmislit a ja veca budala sto trosim vrjeme na njega
Laze.
Ovo ko Tito u lovu, angazuju brigadu JNA da nadje medvjeda i da ga satjera pravo na njega da ga on ustrijeli...
vladimire naduvaj mi jaja
Isto k'o što je Tito lovio međede !
"prokleta avlija" 'pomilovao' je on njih,me brini...:)
Da je nije Putin upecao ne bi ni bila vijest
lako je tu uhvatiti stuku kapitalca hajde neka pokusa u miljacki.
u miljacki će upecat cipelu kapitalca broj 46
natnuli mu je na udicu i kaze ajd ad ooooruk vadi,,opa 21kg,iz akvarija.koji playboy glumac
Kralj
ovo nekakva radioaktivna stuka