Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije prirodno stanje stvari.Hrvatski narod nije zadovoljan ovim rjesenjima a ni bosnjacki,srbi zele samostalnost.Tesko je to bolje reci nemoguce sve uklopit mirno. Nije nimalo pozitivno,imam osjecaj da nema EU i NATO u BiH za mjesec bi poceo rat,nazalost
Hag-Hrvatska 1:0,sad ide drugo poluvrijeme,sad ce Hrvati sa 4-4-2 formacijom na sve ili nista.
Pa oslobodjen je Gotovina i ostali,ovo je kompenzacija,to je bilo očekivano...da bi nesto dobio moras nesto i dati..sve je trgovina...klasicna! Jer da su ovo pripisali Gotovini EU bi bila samo san,ovako lopta ide na drugu stranu,jer neko se mora osuditi.....cista matematika!
Kakav treci , to kamenjari u ercegovini traze , nek traze kod pokojnog Tudzmana..!!
koliko gluposti....presude nemaju nikakve veze sa sadasnjim i buducim stanjem/uredjenjem BiH,ovakve izjave mogu dati samo osobe koje ne poznaju materiju i drustveno-politcke odnosne unutar Bih a i sire, a ovaj ibrahim je jedna od njih,hajde sad nadjite novog analiticara jer ovaj nije ni A od analiticara.
Steta. Cime ce sada SDA optuzivati HDZ, SDP, SNSD, SBB, SDS :D do sada je sve bilo da zele 3 entitet, sta sad..........
Tačno tako !
Aferim Proha!