Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada BiH dala za gradnju džamije 30 000 a studenti koji treba da grade BiH sami skupljaju za svoje studiranje ???
eto nesto lijepo se desilo
dzaba Hollywood, ipak su bolje nase golosupkovicke...
Nikad cuo za Edina Galija...
čim nema Amre Silajdzic odmah dolaze hiljade!! dok se bijednica nije uhljebila, udruženje dolara nije imalo!!!!!
Znate li vi ista nego da prosite.
Stipendista sam Bosana Fondacije i mogu vam samo reci da trenutno nigdje u svijetu nema bolje stipendije. Veliko hvala svima koji doniraju sredstva za fondaciju, a posebno hvala Seniti, Ajlani i ostatku ekipe. Da nije Bosane nikad ne bih mogao nastaviti svoje skolovanje, a zahvaljujuci Bosana fondaciji sam dobio sredstva za skolovanje i priliku da ostvarim svoj san. Mirzet
@Bosanski_Tornado ... sretno, Mirzete, zelim ti mnogo uspjeha!
@supermrga Osnovni uslovi kao i za svaku drugu stipendiju (s tim da ne mozes aplicirati ukoliko si student zavrsne godine) minimalan prosjek 8.0. Prednost imaju djeca bez jednog ili oba roditelja i djeca koja imaju mjesecna primanja ispod 300 KM (broji se primanje citave porodice)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...što bi unas rekli "auuuuuuu, vidi koljenica" :)))
...nego, jel ono mira na sliKi 16?
41.000 $? Svaka im čast, više se skupi pse lutalice.
@Countryman Zaboravih za...
A Amra prošle godine skupi ispod 5000 xD Bolje im ide bez Amre
PRIKAŽI ODGOVORE (4)