Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje im je Adis Holjan?
Adis Holjan to je momak za 10 legenda Novog Grada da nije njega za SDA u Dobrinji se nebi ni znalo. Sve cestitke Holjanu i SDA Podignimo Zastave Visoko.
sta je uradi dosad onaj damir iz sdp za 12 god napravili su jedno mini igraliste u buca potoku za koje morate da platite da bi mogli igrati.sto znaci djeca kokuza na ulicu.
Od političkih stranaka jedino mi se više gade potmladci stranaka!!!
vidi vidi alijinih sljedbenika buducih bakria, tihica ,sarajlica i ostale bagre ovoj stranci treba zabraniti djelovanje
sve i nekako, al sto ne mogu ovih focaka, pa to ti je cudo jedno!
Prelijepo je vidjeti ovu omladinu, ako Bog da do pobjede! Semire,svaka cast!
da ovi glasaju tamo odakle su protjerani ili su porijeklom ne bi bilo pc, nego se to sabilo u sarajevo...
Naprijed Sema, do pobjede! Najbolji i najperspektivniji kandidat za nacelnika u BiH!
cuj hoce focak za nacelnika, sta li mu dodje onaj lopov hadzo efendic
Družba mladih komunjara iz fakinske sdp stranke danas samo puca minuse, ostali su bez teksta i to je sve što mogu da kažu.
Reketaš Damir nije dao dozvolu da ASA pravi poslovnu zonu sa 300 zaposlenih, a ljudi su u Goraždu i u Visokom zaposlili 3.000 radnika. Zato je Reketaš zloooyin mali dao da se u Žici pravi hangar gdje će se prodavati strana roba i raditi 25 radnika. Nema napretka u Novom Gradu dok se sdp ne odstrani na smetljarnik iza brda.
Ako Bog da do pobjede!
Naprijed da skidamo crvenu b.a.n.d.u, ovaj grad se nemože očistiti od paščadi i sm.ra.da dok crveni ne padnu.
naprijed braco
Asocijacija mladih lopova...
Jel ova slika sa neke svadbe? Ovi ne popustaju iz sda ,tesko izgubiti veze za radna mjesta i uhljebljavanja samo svojih clanova porodice.