Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponosan sam sto mi je babo dao zivot da odbrani ovaj seher nas najljepsi!
Četnik-troll.
@beachguard Izgleda da si jedini ti upratio ovog trolla koji se tu pokušava ismijavati, ovi mu lajkaju i meni minusaju. Taj mrzi Sarajevo i Bosnu više nego đavla, kaže da bi atomsku bacio na grad.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast Klix za video. Ja odavno nisam nesto gledao sa ovakvim uzitkom. Lijepo je vidjeti (barem meni) kakvim se zivotom nekada zivilo i kako je to sve izgledalo.
I prije 95 godina Sarajevo je imalo svoj sopstveni duh i sarm, zajednica razlicitih konfesija i naroda koji su zivjeli zajedno uz veliko postovanje i razumjevanje, Sarajevo gdje se moglo vidjeti razlicito oblacenje od muskaraca do zena, od modernog do starinskog. Sarajevo je i danas oaza raznih konfesija, kultura i obicaja i to ga cini draguljem u cijelom svijetu. Predivno.
Hvala na videu, bilo je lijepo vratiti se u nekada davno vrijeme.
Je li ono golf dvica u prvih 15-tak sekundi?
Štrosa ista, samo nema papaka koji se skupljaju kod vojvode da uživaju u milozvucima turbofolka.
"Ako Bog postoji, ateizam je za njega manja uvreda od religije." Edmond de Goncourt
Kakva je ovo muzika u pozadini bezze ,
Snimak koji potvrđuje da je sarajevska kasaba bila zadnja rupa u Evropi.
Koliko čeznem za ovim starim vremenima pogotovo za stvarima iz tog vremena volio bih imati jednu takvu sobu sa svim ti starinama.
Kako to da su brada i zarovi uvozne iz S. Arabije i nesto sasvim protivno "tradicionalnom bosanskom islamu" kad fino na videu sve zene sa zarovima i muski sa bradama....e Bosnjo Bosnjo nije dzaba ona izreka da narod koji zaboravlja svoju historiju tezi ka propasti....nije ni cudo sto nam se samo lose stvari desavaju
Sarajevo je bio grad dok je bilo nas Srba u njemu jer smo održavali hrišćanski moderni civilizacijski duh Evrope. A danas kada su svi Srbi iz Sarajeva protjerani i kada je u grad doselilo 50.000 Sandžaklija-Osmanlija, uz preostalih 250.000 Bošnjaka-Osmanlija. To je 300.000 osoba koje peru stražnjicu. Pa sada vi razmislite malo. Nije Sarajevo grad više. Sada je jedini istinski grad Istočno Sarajevo.
Pred Sudom BiH za danas je zakazano izricanje prvostepene presude u predmetu “Mensur Memić i drugi”, optuženima za ratni zločin protiv civilnog hrvatskog stanovništva u selu Trusina kod Konjica. Optuženi u ovom predmetu su Mensur Memić, Dževad Salčin, Senad Hakalović, Nedžad Hodžić i Nihad Bojadžić. Sud je 21. svibnja 2010. godine spojio predmet “Mensur Memić i drugi” sa predmetima Nedžad Hodžić i Nihad Bojadžić. Iz Suda BiH priopćeno je da je Sud 11. ožujka 2010. godine potvrdio optužnicu koja Memića, Salčina, Hodžića i Bojadžića tereti za ratni zločin protiv civilnog stanovništva i zločin protiv ratnih zarobljenika, a optuženog Hakalovića za ratni zločin protiv civilnog stanovništva. U optužnici se navodi da su Memić i Salčin, kao pripadnici Specijalnog odreda za posebne namjene pri Štožeru takozvane Vrhovne komande Armije BiH zvane “Zulfikar”, a Hakalović kao pripadnik 45. brdske brigade takozvane Armije BiH “Neretvica”, 16. travnja 1993. godine na području sela Trusina, sudjelovali u zarobljavanju i strijeljanju civila iz sela i zarobljenih pripadnika HVO-a, koji su se prethodno predali.
Lijepi grad moj!
Ovdje su ljudi nosili bradu i nisu nazvani teroristima, a ni vehabijama..
1920..ODNOSNO PRIJE 95 GODINA ODGOVORNI SU ZNALI KAKO SNADBJETI GRAD VODOM, OVIM SADA DEBILIMA TREBAJU NADLJUDSKE MOCI DA BI TO URADILI...
austrija i olipijada da su infrastrukturno najvise doprinjeli sarajevu. komunisti su napravli kulturni eksperiment. vi trazili djavla sebi dobili po usima i sad imate ciganluk a lozite se da ste fol raja neka
Sarajevo ove godine posjetilo više turista nego za Olimpijadu, pa ti blebeći koliko hoćeš...
volio bi vidit ko je to izbrojo? klix? kolike su te cifre? recimo nikad vise nije bilo ni prosjaka ni pasa lutalica ni narkomana. nikad manje proizvodnje nikad vise razbojnistava to netrebas brojat to se da primjetit
PRIKAŽI ODGOVORE (6)