Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce im biti potreban direktor, pa pomocnik direktora, pa 150 savjetnika, 14 sekretarica...i eto posla da uhljebe familiju:)
Svaka cast Nacelniku i njegovoj ekipi. Napokon da se red uspostavi i u toj Opcini.
Legalizacija bespravne gradnje je najgori oblik korupcije u BiH. To je plan vladajućih stranaka u zadnjih 20 godina. Vlasnici ovih objekata već su jednom platili troškove legalizacije korumpiranim općinarima, kada su dobili prećutnu saglasnost za bespravnu gradnju, a sada ponovo općinari tim ljudima traže pare, jer su Općine pred bankrotom.
Sta radi kriminalna SDA i ovaj papak iz Visegrada(nacelnik)!Taman da legalizuju sve ono sto su njihovi ahbabi izgradili bespravno u ovih 20 godina,ne mogu da vjerujem sta dopustamo sebi,pa onda kukajmo sto zivimo u ekonomski najjadnijoj drzavi u Evropi. Ko fol borba protiv korupcije,haha.Dok postoji SDA o tome mozemo samo sanjati.
...kad smo kod kriminalaca iz SDA, da napomenemo da je legalizaciju bespravno napravljenih ćumeza po raznoraznim zelenim i javnim površinama, aminovao i zatefterio dugogodišnji načelnik Novog Grada...uvaženi lopov iz SDP-a, Damir Hadžić ;)
HAdzica za to niko nije ni pitao,cim je poceo da trazi da se placa porez kriminalci iz SDA su mu izmislili Reket,a citava istia u vezi toga ce tek da izadje na vidjelo;)
I ovo je neka mucka gradonacelnika i ekipe...kome dozvola a kome ne..???
sad kad ispadne da su neboderi na alipasinom bespravno sagradjeni :)
...a počinju raditi s 1. januarom 2025. g. (naše ere)... dok usaglase pravilnike, izaberu podobne svoje ljude, dogovore se hoće li kupit novog službenog goljfa 11 ili 12...