1.500 mladih olimpijaca dolazi u BiH
0
Olimpijski duh '84. se ponovo vraća u Sarajevo 2017. godine
Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...lijepo...samo ni blizu onom vremenu i onom duhu među ljudima od prije 28 godina...
to je žblj takmičenje, neće niko da ga organizira jer nema interesa, pa ga dali sarajevu. usput sarajevo je bilo jedini kandidat. bruka živa, a ne ponos. jadno smo pali pa se radujemo i mrvicama koje nam bace na pod.
...ми можемо прихватити само СЛОВО олимпијско - никакав ДУХ...
Do 2017. Sarajevo i Istočno Sarajevo će biti u dvije različite države pa se bojim da bi moglo doći do stanovitih organizacijskih problema...
Prije dva dana na sastanku u Rimu i zvanično je potvrđeno kako će _____gradovi Sarajevo i Istočno Sarajevo________ biti domaćini Evropskog zimskog olimpijskog festivala za mlade (EYOWF), koji će se u našoj zemlji održati 2017. godine. !!!!!!!!!!!ovako vise ne moze!!!!!!!!!!!!!!!!
@Pa da Kakav duh Saraj\'va? Nema toga više. Išćerali smo ih zapisima, a i nečim malo jačim. Ne damo mi da se duhovi i sihire šeću okolo. Ako imate duh grada u sebi nazovite 1-800-šejtan-van i namah šaljemo bulu da to išćera!
Duh se sigurno ne vraca. Odlicno je sto smo dobilli organizaciju ovih igara ali samo iz jednog razloga. A to je da pokazemo vlastitu nesposobnost,bahatost, nebrigu, mrznju, neobrazovanost, zaludjenost. Jednostavno receno sve ono sto je imao olimpijski duh 84 godine a sto nece imati ova organizacija 2017. Pokazimo svijetu svoje pravo lice. Sretno! :)
KO CE TO SVE PLATITI, PROPAST CE MO KO GRCKA
Svo svoje bogato iskustvo iz partizanske olimpijade đe sam pobjedijo i nosilac olpimske medalje u hrkljušu staviču kao gradžanin Sarajeva na raspolaganje ovoj olimpijadi đe sam za vrjeme one olimpijade prodavo kajmak na tržnici.
komunjara + četnik = bratstvo i jedinstvo... Fuj bando komunistička, eto možete im se priključiti i u pravljenju krsta i crkve na Zlatištu...
otkad je \"i. sarajevo\" \"grad\" ?????????????????????????????? mamu li vam *e. b. e. m.!!!
A je li istina da su otkazali osim tog maratona i igru \"prepoznaj Sarajliju\" iz prostog razloga što da bi našao takvoga moraš imati vize za zapadne zemlje?
Veci broj sportista prijavio se i za disciplinu deranja rodnog lista od Foce do Sarajeva, a najmanje je zainteresovano za disciplinu maraton Sarajevo-Foca-Tutin. Do sada se niko jos nije prijavi za taj maraton, dok je i samo njegovo odrzavanje upitno zbog zagusenja prometa u suprotnom smjeru.
Najveci broj ucesnika je prijavljen u sl(ij)edecim sportovima: -skok preko grane bez vize -ufc u redovima ispred zapadnih ambasada -trazenje azila u preko dvadeset zemalja
Ova me vijest me neugodno podsjeti na http://www.youtube.com/watch?v=kTiiXEf9nJM
pod uvjetom da se psi skitnice dalje ne razmnožavaju i da dnevno likvidiramo 7,64 komada, do tada bi ulice olimpijskog grada trebale sinuti olimpijskim sjajem! ŠTA ČEKAMO?!!!
Nainteresantnije će biti u disciplini skokovi s muhnare. Svaki takmićar će imati po jednu i jednu rezervnu.