Sukobi navijača Levskog i policije
169
Navijači Sarajeva čekaju utakmicu izvan Sofije
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo pametno postupaju horde zla. svi se drže zajedno, kao onih 300 spartanaca u filmu 300, bugari im ne mogu ništa ;) THIS IS HORDAAAAAAAAAAAAAAAA
ima li glupljeg povoda za udariti covjeka od toga da navija za neki drugi fudbalski klub ....
a vidi bibana kao na dvoboj da je stao ! nesmije mu ni bugarska murija nista !!!
jeli Vedran idje na utakmicu hahahahha udrit te i Bugari hahaha, te balonje
http://www.youtube.com/w atch?v=CueZa9Qp7Qo
Samo da se momci hairli vrate, sve ostalo je manje važno. Al\' doći će čak 200 Bugarskih cigana kod nas, to im je već životna greška. daj goo, Saraj\'vo nama više ne trebaa.
Čuj pustit Mevlida na njih, što majke ti, da im kaže \'haj sklonite se, čekam da me murija rokne\', jel zato?
Ovo mora da ima neke veze sa Mosadovim bombardovanjem autobusa punog sopstvenih građana...
Sinoć su Braća iz CSKA , popularni Armejci , grupa Ofanzica , obrađivali Sarajlije . http://www.youtube.com/watch?v=CueZa9Qp7Qo Kakva će pijanka biti u Srbskom Sarajevu kada dođu BUgari .
Sinoć su Braća iz CSKA , popularni Armejci , grupa Ofanzica , obrađivali Sarajlije . http://www.youtube.com/watch?v=CueZa9Qp7Qo Офанзива\" удари \"Horde Zla\" преди да потегли за Словения http://fanface.bg/evropeiski-futbol/item/4977-%D0%BE%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8-horde-zla-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F.html Kakva će pijanka biti u Srbskom Sarajevu kada dođu BUgari .
u shumu s divljacima
Kad dodju u Seher svi ponesite one transparente od UEFE i FIFE gdje pise \"NO RACISM\" i svi ih dignite da to snime kamere
dali postoji gostovanje na kojem jadne horde zla nisu napadnute....... oni nikad nikog nisu napali sve ovi drugi ljigavci i seljaci cigani itd... jadna majko svoja...... da li zna iko i jednu tekmu gdje hz nisu izazvale neki incident.... i nije pitanje ko ga je izazvao bitno je da gdje god krenemo mi iz bosne umjesto da nase ekipe pobjeduju i da po tome budemo poznati nasi navijaci se biju a dino selimovic kaze nismo mi krivi to je najbitnije da nebi placali sta...zanima me zasto manijaci sinoc nisu napravili problem a bilo ih je barem 6 puta vise nego hz ....
nisam iz sarajeva ne volim sarajevo kao grad, al navijam za fk sarajevo , cudno al je tako , mislim da ce veceras pobijedit sarajevo imam neki predosjecaj , igraju ljepsi fudbal nego zeljo to je ocigledno ....
Nije mi samo jasno jesu li otisli da se marisu i prave belaje, stavljaju citavu naciju pod lupu, jesmo li papci ili nismo. Moze biti i da su otisli da gledaju utakmicu i navijaju, eventualno podrze svoj tim navijanjem na stadionu. Tesko! Ovi sto su otisli nisu navijaci nego balavci zeljni zivota, a kod nas hvala bogu jedini dozivljaj je pucati u nekoga i coporno se okupiti i potuci.
Nije mi samo jasno jesu li otisli da se marisu i prave belaje, stavljaju citavu naciju pod lupu, jesmo li papci ili nismo. Moze biti i da su otisli da gledaju utakmicu i navijaju.
Ja ovih Hordaša P_i_c_k_i gdje god dođu fasuju!