Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo kladaraaaaa Bake 1.15 u bazi 13.00 da ga nema, Covke 1.05, Dodik 1.30.... Ulozi se primaju do 19 sati.
kec na baketa kec na dodika kec na covketa ulazem kucu, zenu, i oba bubrega
Povucen Dodik sa kladionice zbog previse uplata.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ja ču u 20.00 iskokat velku tenđeru kokica i sjest pred Klix,jedva čekam da vidim imal me u papirima
zasto ino firma ? nju svako moze jednostavno registrovat i radit ako hoce. uvozit preko nje robu iz kine i sve je ok. u bih dovoljno je namjestiit koji tender i eto ! tender bas nije jednostavno namjestit ! to vec ne moze svako.
Fadil nije on je radnicko dijete..
Mile cilim,kakir, roker i covinjo..
Ma kakav Panama papers, samo će ih na dva dana strpat u zatvor i pustiti.
@remzijas A i to što kažeš :)
Vasiljević prao pare Farmalrnda na Belizeu, Dodik akcionar u akciji :) http://kliker.info/kako-je-milorad-dodik-zaradio-kucu-na-kipru-vilu-na-dedinjunekoliko-imanja-superluksuznih-stanova/
PERO GUDELJ MILION POSTO.
Pero pere a zamjenik mu ženu dere !
Dodik osobno pere pare u Belizeu i kanalskim otocima prema Francuskoj. Ali ima ona firma vezana za Birač počinje za Elektro koja jest prala u Panami. Salihović je već oslobodio Dodika za ovo pranje, a za ono u Belizeu se pravi MUTAV, ili nam se sa Dodikom slatko smije.
Hebla vas vise Panama. Ili objavite imena ili prestanite paliti narod
Sabaheta Dzindo garant
Prije ce biti neki igrac iz sjene ili neko od takkuna
bice imena neki anonimusa koji su paravan vladajucoj gamadi.pa nisu ovi nasi naivni prevejani su oni lopovi.nema im konkurencije u kosmosu
Nema ni jedno ime aktuelnih zvanicnika iz BiH.
Pa sta ako i objave.Malo cemo ih naruziti na klixu.Mozda od bijesa sto su provaljeni kupe novu vilu.Sigurno su zabrinuti?
100% tacno
Garant neki penzioner...nema tu političara...ma kakvii