Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Jo.. Burazere,podpisujem svaku tvoju,svaka ti je zlatna. Pojedini; KOD OCIJU, BEZ OCIJU.. "Pravda je cesto puta teza ljudima od nepravde."
RUN RAFIDI RUN.. ISIS IS COMING! Allahu Akbar Wa Izzatu Lillah!
Ja ne znam zasto se uopste vrsi pritisak na Tursku da intervenise? SUkob na Sİrijskom teritoriju izmedju Sirijskih arapa i kurda. Sta ima Turska sa time? Zasto je to TUrska duzna da brani Kurde i PKK koji su do jucer nju napadali, al doslovno???
Za tebe je povijest međunarodnih odnosa započela od prilike prije jedno 3 - 4 mjeseca .......
Ma sa? Allah,al'se vihori.Odmor za oci! Prelijepo za vidjeli nejma sta,jos crna boja da bijelim nijansama. DAULATUL ISLAM-DA'WATUL ISLAMIYAH BAAQIYAH!
Turci bi mogli ostati kratki rukava,bas su dubrad.
Zbog Erotike!?
Turci - Two faced faggots!
Mujo padobranac Otišao Mujo u padobrance. Odmah dođe svom zapovjedniku i kaže: Sinoć sam sanjao svoju tetku i ona mi je rekla da se padobran neće otvoriti! Daj ne lupetaj Mujo. Evo ti moj padobran, ako ne vjeruješ da će se tvoj otvoriti. Skoči Mujo i padobran se otvori, kad proleti nešto pored njega i viče: "Mujoooo! Je**m ti tetku!"