Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljiva ova Marina Pendes '93-'94 branila BiH od Armije BiH :) Mi Bosnjaci apsolutno povjerenje imamo u nju :)
Cuj Marina Pendes 64-to godiste. ja kontao da je 44-to.
"TRPI" kad neces ili neznas da glasas
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"...Šarović je 2005. godine bio optužen za organizovani kriminal, zloupotrebu položaja i udruživanje radi vršenja krivičnog djela." Sasvim legitimno da postane ministar znaci. Imam osjecaj da se jedino na Balkanu uvazava kriminal. Ako nisi nikakav zulum pocinio, tesko da ces doci na neku visoku poziciju u drustvu.
Bojim se da ne razumijete da je jedini njihov cilj zaposljavanje familije u kako kazu zajednicke institucije,i iskljucivo "LICNA KORIST".Sve ostalo,ko je dobar a ko ne je sviranje k...u!
sarovic je gospodin, i radio dobre stvari za bih
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kukala nam majka ....
od svih samo ovaj mektic zavrsio za ovo za sta su ga postavili ostali niko nema veze sa svojim ministarstvima...posebno ministar pravde profesor latinskog :-) ...za Semihu I Adila cak ne pise ni sta su zavrsili :-)
Mirko Šarović, "AKO" nastavi kao što je radio dok ga nisu smijenili biće pravi ministar na koga se ova država može osloniti.
Kakav narod takva i vlast......., Naprijed u totalni sunovrat narode BiH
ipak nemoze biti crnje od onog , kad je nastavnik likovnog bio ministar sigurnosti ,,,,(bez jednog kolege sa studija koji ga se sjecaju)
ipak nemoze biti crnje od onog , kad je nastavnik likovnog bio ministar sigurnosti ,,,,(bez jednog kolege sa studija koji ga se sjecaju)
K'o i ovaj Igor, od '99.-te politicki aktivan, '04.-te zavrsio fax, potegle se veze u stranci da se zavrsi sve u roku.
Da li ovo znači da će danas pustit travu na tržište ili moram još čekat? Ovo više nema smisla, bez trave sam skoro mjesec. Ako neko ima šemu neka se javi.
I feel you bro :D
Dream Team
Pa ovo nigdje na planeti nema... JADNA LI NAM MAJKA....
Ko god da bio nepita se jer ovom zemljom upravlja novac politronstvo i nepotizam.
ja bih predlozio Sasu Vugdalica i onoga sudiju sto komentarise sudijske odluke na OBN-u. On i onako sve ponavlja. A Sasa bi makar malo dobre atmosfere donio u parlament.
ovaj DF sumnjiv. svi se oko Beograda vrtili. Zeljko diplomata, ovaj isao na faks.....cudno neko drustvo.
Eh sad sam glasao za Frontu i nikad vise. Cuj za ministra prometa i komunikacija postavili retarda koji je zavrsio Filozofski fakultet. Sta on moze uraditi za promet i komunikacije, pricat kako je to Froyd zamislio ? Retardi narandzasti samo gubite glasace svojim potezima.
reći ću samo Mirko Šarović
Marina Pendes branila BiH od Armije BiH :)
Bitno je da su podobni , strankama ne trebaju sposobni Sposobni su bez posla i na birou