Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
w to ste namjestili, priznajte 🤣
Savjetujem Trojku iz K.S da malo uspore investicije u K.S i izgradnju K.S. Zeleni ce puci od muke! Dobro sto dijelite poridilhama 1.200km mjesecno na period od 12mjeseci, pa mkadim parovima 12.000km za stan, pa rekonstrukcija tramvajske pruge, pa izgradnja pruge go Hrasnice, pa tfolebus do Vogosce, pa izgradnja P.S. centra Trnovo... Pa nema kraja! Sve to za veoma kratak period. Gradjanima ste otvorili oci koliko je vlada malih zelenih krala godinama!
Dva kriminalca se susrela i vama je to vijest!!!
Ovaj opskurni mafijas za sve rezime nece stati dok svu Bjelasnicu ne betonira i doda jos miliona na vlastiti konto. Uz to unisti izvore prirodne vode za cijeli grad. Bravo i za ovog nasilnika koji to podrzava ocito, a koliko citam i sam je upetljan u kriminal na Bjelasnici. Samo nastavite stopama kriminalne SDA.
Trojka je gora od Sda mafije
Gledaj Dovojice Lopva i Prevaranata na slici samo sto je jos Magoda bonus Zlostavljac zena
Sportski centar top, nešto što treba nasem gradu. Sve pohvale za projekat.
Što nam je kulturno odjeven ovaj ministar kulture. Nejma dalje, sve blista.
Uslijedilo je izjašnjavanje po zaključku Naroda i pravde i isti je skupština usvojila većinom glasova (28 ZA i 3 suzdržana) : "Obavezuje se Vlada Kantona Sarajevo, Ministarstvo privrede da pokrenu proceduru poništavanja netransparentno sklopljenog ugovora o iznajmljivanju restorana Beneton na Bjelašnici između KJKP ZOI’84 Olimpijskog centra Sarajevo d.o.o i Domo art d.o.o. Sarajevo."
Naravno, ugovor nije raskinut. Magoda je kao direktor ZOI'84 Beneton izdao prijateljima za 35.000 KM godisnje, sto taj restoran zaradi za jedan vikend. Poslije ovog skandala Magoda je nagradjen mjestom direktora Turisticke zajednica, a sada i pozicijom ministra.
Elmedin Konaković je na 25. sjednici Skupštine Kantona Sarajevo koja je održana 18. maja 2020. godine rekao da ugovor treba biti raskinut i tada je izjavio: – Tražimo da Magoda poništi ovaj ugovor, da vrati sve u normalne okvire, ako to ne zna, da napusti poziciju direktora ZOI’84.
rinakaš naš lijepi pošeni
Mali zeleni, mozete plakati do sutra! Ova Trojka radi i izgradjuje KS kao nikad do sada! Narod to vidi. Jos kad minimalna od januara bude NAJVECA U REGIJI, 1.000KM a oenzije povecanje od 13.9 %, pa vas malih zelenih nece biti ni na mapi! Ciao primitivni,nemamo vremena se zamajavati sa vama! Odosmo u E.U. Ciao mali, maleshni zelenbaci!
futo ja u eu od rođenja