Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Kebo neznaš ili bi kakio ili piškio u Sarajevo tako a u Širokom gdje su napadnuti građani u svojim obiteljskim kućama i prebijani daj čupaj kriminalce
Ma garant maslo ministra cetnicke sigurnosti. Ta spodoba se bori samo protiv bosnjacke drzavne mafiijeee i vehabiijeee....a naravno da mu je Slobodna Bosna trn u oku jer su jedini koji o njemu ponesto napisu.Nije iskljuceno da je i vlahundzija upetljao svoje kandze..
sta Kebo i SDA kazu o slobodi medija kada je FTV u pitanju. sve veliki demokrati
Jao pa mogli su Vam novinari otici u neku stvar... Sto radi te stvari za koje ce oni imati sta napisati... Ljudi rade svoj posao, ali vi svi ostali radite tudji.. Prvi ti Kebo!
Kebo, znamo da si ti palio, ofiran sii