Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još da se današnji dan proglasni neradnim pa makar u Sarajevskom kantonu pa da možemo svi izaći da bar vidimo nešto od obilježavanja dana grada sarajeva, ovako...lijepe su slike.
moj izme.t,b.e.govicu lako je tebi bilo, citav rat si se krio u trezoru narodne banke
Promijeni buregdžinicu, možda je do hrane.
srbi ne postoje, to je izmisljotina i laz, vi ste svi muslimani, a vi sto sebe nazivate \"srbima\" ste zavedeni i prevareni, neko vas slagao da ste nekakvi srbi,ma jok, kakvi srbi to ne postoji,nego vratite se svojoj izvornoj vjeri, ocistite svoju dusu i tjelo od zla i mrznje, vi ste muslimani i kad se vratite svojoj vjeri osjetice te mir i ljubav.
Po komentarima jasno je da agresorsko-fasi.sticki narod zeli da umanji ovo svjedocenje i obiljezavanje, ali na vasu zalost u tome ne mozete uspjeti isto kao sto niste uspjeli unistiti BiH i Bosnjake, evo malo surfam po internetu i vidim isto naslove na stranim portalima koji pisu o \"crvenim stolicama\", i mogu primjetiti da je vecina prijatno iznenadjena kreativnoscu i organizacijom, a sto me raduje sto ce ovo obiljezavanje postati trajno i ovo je jedan u nizu dokaza i obiljezavanja agresije na drzavu BiH i njene gradjane, a agresore ne treba spominjati oni se prepoznaju i sami se jave, i na kraju poruka za agresore i antibosance, BiH je bila, BiH ima i BiH ce biti svidjelo se to kome ili ne.
ovom bradatom konju treba zabraniti da se pojavljuje na ovakvim prilikama,
zar ovo gov---no begovsko uopšte ima obraza da se javlja za rječ nakon izdaje i prodaje pušaka po 1000 maraka, dane govorimo o pljački tokom i nakon rata do danas a ja, zaboravih da go--vna nemaju obraz
Naprosto mi se gadi ovaj Izetbegovic kad ga vidim
Bakire, prestani prduckati
istina o hajduku Veljki. hahahahaha http://en.wikipedia.org/wiki/Veljko_Petrovi%C4%87
ust.as.e se klanjaju nad spomenikom sr/bima i crnogricima sto su poginuli 6 aprilia 1945 .. za koga su se jadni borili ..sada se okrecu u grobu ko vetrenjace
pa Bakire gade jedan,kako te nije stid davati bilo kakve izjave vezane za rat,(ti si rat proveo u kabinetu kod oca,koji je obecao dace mo jesti zlatnim kasikama,)SMECE JEDNO LOPOVSKO.
je li sehid poginuli za drzavu ili vjeru?
da mu je babo alija podigo ruke i proucio fatihu svaka cast ali ovaj kriminalac kome je kum i drugovi najveci sljam i kriminal sarajeva nema prava da se koristi prezimenom svog oca a kamoli da se izetbegovic ovako ponasa i pojavljuje.Ko bajagi zali narod a dok su sarajlije gladovale njegove su vecere kostale 1500-2000 tadasnji njemacki maraka.Fuuj gadimi se
pa vala me nece ni SBB voditi kao ni njegov \"lider\" . STAS SAD NIKADA ZA SBB - privatna partija da nam jos gore bude
Pa dobit cemo svi posao al malo sutra, svi sjedeimo kod kuce pijemo kafe po cijeli dan i pricamo ne vaja ovo ne valja ono, visimo na forumima pricamo kojekakve price, ovaj ukrao ono onaj ono a odakle nam dolazi pa ljudi DOSTA je vise. Stranci kada dodu u nas grad pitaju se da li mi ista radimo osim ispijanja kafe, jer ljudima je cudno nam ulice pune setaca i naravno prepune baste i kafane. ZNAM DA VAM SE NECE SVIDJETI KOMENTAR ALI JA SAM SAMO REALAN :)
kako te sramota izmetbegovicu pojaviti se tu, dok su oni ginuli u kojoj si misijoj rupu u sarajevu ti bio sjeti se