Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVI AMERICKI AVIONI SU TOTALNO ZASTARILI I NESPOSOBNI NEOMETANO IZ ZRAKA MOGU UNISTITI SVE CILJEVE A OVI NAPREDUJU SVAKI DAN SVE VISE I VISE
Jihad is obligatory for the Muslims.
Sons of Islam everywhere, the jihad is a duty - to establish the rule of Allah on earth and to liberate your countries and yourselves from America's domination and its Zionist allies, it is your battle - either victory or martyrdom.
svijet ide u propast, sve brze i brze.
Koce znat mozda su odavno turske trupe u ovom gradu samo se nedaje u javnost da nebi granatirali tursku ovi idilovci,nista mi neznamo sta se desava znamo ono sto nam baci SNN i BBS.
Za svoga boga jedinoga, za ludilo svog ideologa ...
postali ste više dosadni sa ovim blabetanjem.. širite dezinformacije i tuđu propagandu. jedini i isključivi krivac za ovakvo stanje na bliskom istoku je NATO. oni su stvorili tu paradržavu. i održavaju je na životu za svoje interese. mogli su s*** 100 puta gore talibane, i 100x više naoružanog sadama, a ne mogu obuzdati ovu grupu bandita. nazvali su je "islamska" država sa ciljem poistovjećivanja svih muslimana sa njima. a sad hoće još...
prije godinu američka vojska se povukla iz iraka, sa riječima da je tamo mir i da više nisu potrebni. evo vidiš kako su dobar posao napravili. srušili lošeg, doveli tri puta gore. i ne radi se o kurdima, već o turskoj. oni su ovdje meta. kurdi su samo sredstvo kojim se amerikanci služe da bi se izvršio pritisak na tursku da uđe u rat.
Samo da im ne bude nova Srebrenica ! Nikome ne bi pozelio da se desi nesto takvo :/
Bice da im bas to treba prije nego "demokratska javnost" zapadnih zemalja odobri upotrebu pjesadije i oklopa
Bosanski Viteže, pa pogledaj sliku! Asocira na Srebrenicu! TUGA!!!! I Amerika kruži li kruži iznad njih. Da hoće, mogla je davno zaustaviti ovo ubijanje.