Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umiju li naši mladi išta drugo korisno uraditi osim da se ,,smjeste,, na određenu lokaciju i udri po prošenju. Prose za bolesnu djecu (Boga mi pitam se da li mi zaista imamo toliko bolesne djece a ako imamo pa odkud) jer više od 10 godina svakodnevno se prosi poTitovj za po nekoliko bolesne djece. Veliko je pitanje je li to POŠTENA AKCIJA a i ako je pa šta radi ova nazovi država ako je sve na leđima osiromašenih građana. Uvijek sam davao sadaku ali već par godina milion prosjaka.
Mlade ljude sto vise ukljuciti u humanitarne, volonterske i druge socijalne aktivnosti, skloniti ih iz caffe-a, kladionica.... cestitke Emau.
Na mladima svet ostaje . Bravo
Uveli kapitalizam a ljudi gladuju, dragi Tito.
Šta ti osuđuješ napredak ha? Po hodžama, popovima i dežurnim nacionalistima mi smo 50 godina zadovoljni bili u "mraku". Sad kad smo se dograbili svjetla niđe hrane ali se zato možemo sunčati.
@Matja Sunce je prejako, čuvaj se od opekotina.
super akcija