Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupani jedni, ako mozete - pomozite, ako ne mozete, ne pisite glupe komentare! Kao da se ne moze svakome desiti da dobije dijete kao sto je Denis?! Majko mila, koji kreteni. Denisu i njegovoj porodici zelim sve najbolje i sto brzi oporavak.
slazem se sa tvojom konstatacijom, ali zar ne mislis da drzava ovome djecaku ,kao i mnogim drugima kojima je potrebna medicinska pomoc, treba i mora snositi troskove istog??? Zasto ce nam onda drzava i cemu ona sluzi uopste ako cemo preko medija svako malo traziti finansijsku pomoc za lijecenje vani. Ljudima je vise pun kofer i drzave i ovih koji traze pomoc i zato ljudi i pisu ovakve komentare.
kad bih bio predsjednik bilo koje drzave,otvorio bih fond za ljude koji nemaju sredstava za ovakve slucaje,jerrrrrrrrrrr Boze me ti sacuvaj.
..evo upravo sam pročitao da porodica Džaka želi uplatiti preostali novac u humanitarne svrhe...izuzetna prilika da se pređe s riječi na djelo te da se pomogne malom Denisu.Naravno i svi mi ostali koji smo u mogućnosti.Pozdrav dobrim ljudima!
Da ne lupate više pomoći ću vam. Imate na netu finansijske izvještaje kantonalnih i federalnog zavoda zdravstvenog osiguranja, samo Sarajevski ima 350 miliona maraka godišnje, federalni 750 miliona i još 9 kantona. MIlijarde maraka su u pitanju i odu ko zna gdje, a za svaku operaciju skupljaj pare od naroda. Pa ko je tu lud više? Ja nisam.
Draga nema ovdje nista.Ovo je cirkus od drzave.Ima fond ali on je rezervisan za politicare i clanove njihove familije koji idu u inostranstvo na lijecenje banalnih stvari cak i plasticne operacije.Ovdje je sve korumpirano i pokvareno.
Da imate duple standarde cak i u humanitarnim akcijama dokazuje slucaj djevojcice Iman za koju ste organizovali party i nijedan clanak se ne moze komentarisati.Ovog djecaka ste stavili na balkanski stub srama da se sva polupismena i primitivna g.a.m.a.d izivljava i komentarise njegovu bolest.Daleko ste od profesionalizma i dugo cete takvi i ostati.Ko zeli pomoci ce tako da komentari nemaju nikakvu svrhu.
Država je servis svojim građanima. Jedan od njenih mnogobrojnih servisa je i lijećenje tih građana u zdravstvenim ustanovama u državi ili ako za toga nema mogućnosti, tada država MORA imati fond za lijećenje svojih građana u inostranstvu. Ovako je u svakoj iole normalnoj državi. Zapitajte se zašto ova nakarada od države nema tog fonda, već se za novac moli preko medija. Zapitajte se kako je moguće da je ova država odličan servis svojim političarima, a nikakav građanima.
Klixovci onemogučite komentarisanje ovog članka. Pomozite bolesnom djetetu ako možete, ako ne možete nemojte ni raspravljati o tome ko je dužan da mu pomogne, neka pomogne svako ko može bilo političar ili običan građanin ili država, bitno je pomoći.
Stvarno covjeku dodje da zaplace kad procita nesto ovakvo :(
Stvarno ste bezobrazni.. A pošto vidim da nekima nije jasno, valjda nisu još odrasli.. Zamisli da ti je dijete bolesno, a nemaš novca niti ga možeš dobiti.. Potrudiš se da na klixu napišu članak, da prikupe novac, a vi umjesto podrške prepirete se ko je kriv... Za roditelje jedino još preporuka, da se javite udruženju www.dobro.ba, možete otvoriti temu na ovom forumu www.klix.ba/forum, pa tako i biti u kontaktu sa svim ovim osobama koji su vam kupili dvd i donirali novac.
nemam pojma o cemu pricate, ali vidim da je fazon biti samantha.
I Radoncic ista vogna. Glasao sam nakon rata na tim prvim poslijeratnim izborima i od tada nikada nisam, niti cu. Moje je stanoviste da se ovdje samo na ulici stvari rjesavaju, a ne na izborima. Iz izbora u izbore, sve gore i gore. Prava adresa za pomoc su im gore pobrojana imena, a ne mi ovdje.
A ti si sigurno glasao za Radoncica, pa si zato tako pametan?!? :-) Otkud ti znas za koga su glasali? Idi, lijeci svoje frustracije negdje drugo. Dijete je bolesno, ko moze - neka pomogne!
Zar bi njegovi roditelji apelovali za pomoc ovako preko klix-a, da stvarno nisu u nevolji?!? Odlicno znamo u kakvoj drzavi zivimo, a kao sto ti neko rece - imas forum, pa tamo palamudi do zore. Dosta mi je raznoraznih pametnjakovica i filozofa, sto je najtuznije - ne znaju ni pisati kako treba, a usudjuju se komentirati.
znamo sve, ne moraš komentarisati, ako ti se nešto priča otiđi na forum
Ukiunite guzonjama službene šetnje sa službenim autima i eto para.