Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov pogresan, djecak treba POMOC DRZAVE, a ne naroda. Narod je vec sve platio, drzava nece da mu pomogne, i ne treba dozvoliti da se svaki ovakav slucaj, kojih je mnogo, rjesava "sergijom", jer dok se novci skupe, cesto bude kasno. Mora postojati fond iz kojeg ce se po automatizmu izdvajati za hitne slucajeve. Ovakvi naslovi doprinose zamjeni teza - ne, djecak ne treba pomoc citalaca i gradjana, djecak treba pomoc VLASTI, jer vlast godisnje raspolaze sa 11 MILIJARDI KM. A evo i koliko se izdvaja za zdravstvo od svake plate, dakle, gradjani su platili unaprijed: http://bosnia.openspending.org/federacija-bih/porez.html
SFRJ se brinula o svojim gradjanima. Dzamije i crkve se brinu samo o svojim vladarima, politicarima, hodzama, vladikama, pedofilima, perverznjacima, plus sto zagupljuju primitivno stanovnistvo pricom o mitskom bicu, hiljadama godina vas uzimaju na istu pricu. Naravoucenje: ljudi su zivotinje iz dokumentarnog filma Discovery, za kurca.
treba i meni bogami nemam sta da jedem
daBogda imao.
Da bog da nikad ni imao, bolesniku jedan retardirani !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hajde građani bih pokažite se, gledajte primjere iz hrvatske, kako se skupi novac za bolesne i nemoćne....
pa i bosanci skupljaju sa istim entuzijazmom, u prirodi je svakog čovjeka da želi pomoći. ali vlast to iskorištava, narod skuplja, a vlast krade.
kakve ovo ima veze s vlasti, imate broj i uplatite svatko po euro, da to siroti dijete ide na operaciju, šta vlast ima s tim...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Puno sreće Ako Bog da mali Hajrudin ce da nam prezivi.i živi 100 godina
Mnogi ne shvatate da problem našeg zdravstva neće nestati pukim saniranjem njegovih posljedica.
Strašno i kada zamislite da vam je dijete upravo ovako,pogodi čovjeka.. Ne daj Bože nikome,a ove vlasti bi konačno trebale otvoriti kakav fond za ovakve situacije,šta je to 3500 eura za jednu vladu koja krade svakodnevno.. Je*o vas Sulejman,njega možete isti momenat poslati,stoko ona odvratna..
pa općino tuzla i vlasti u bosni na svim razinama majku vam ***, 3 500 eura ne možete da izdvojite za operaciju jednog djeteta, a dnevno nam skinete sa budžeta milone maraka. sramota je da narod uvijek skuplja pomoć za našu djecu, a vi od para namijenjenih za te svrhe sebi kupujete stanove, vile i auta. tako i treba bosanskom narodu kad je glup.