Porodica Čikarić treba pomoć
105
Samohrana majka odgaja nepokretnu djevojčicu
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@kub bud nije moj nivo, ali jedino ti mogu eći stoko odvratna, a također i administratoru portala bih preporučila ili da kontroliše ove budale ili da ne ostavlja se mogućnost komentara na ovakve teme...uvijek se nađu fašisti koji bljuju gadosti....
Clanak o Alenu Masli se ne moze komentarisati ali o samohranoj majci romske nacionalnosti ili ne,moze. Onda bolje nemojte ni stavljati clanak jer izgleda u ovoj u.s.r.a.n.o.j zemlji ne pomaze se svima isto.Bitno je da imas raju da si izreklamiran a stvarne potrebe nisu ni bitne. Stvarno ste fuj.Sacuvaj me boze Bosanskog merhameta.
zalosno
Vidim da ima nacionaliista jos gori nego nekad prije ali ova zena ima tu djecu zbog ovakvih kosto pojedini daju komentare , koji se podsmiehuju i sprdaju na tudi bol i muku . Pa nije ovo djete nepokretno krivo zbog kretena ko sto su ovi spomenuti jer oni ovo i rade dajim je da stavljaju gdje god stignu a ona ih zaboli .
Dobroje bar neko se trudi da bar nekako pomogne ovoj bijedi koja je sramota nase drzave i vlade
pa da je to neka tuzlanska fukara odma bi se ti pomoglo ali posto je romkinja nemoze ili zato sto je izbjeglica ko zna ali nema veze ima boga on pravdu djeli ah sto je lijepo sto ce i tz elita i ljepotani i ljepotanke tatine i mamine ici kad tad u 2x1m tamo nema stela i rodjaka
Za jednu majku reci da je okotila djecu?? Pa sram vas i stid bilo..fuj!! I ona je zena ko i sve druge,voli svoju djecu pa taman da ih ima 10.. Fuj kakav smo postali narod...grozno!!
U prvi mah sam mislila da je fotografisano negdje u ruralnoj Indiji.Strasno.
Sta covjek da kaze na ovako nesto,nas nacalnik gradi panonska jezera i fontane ja mislim da ni jedan grad pa ni glvni grad BIH nema toliko fontana kao grad Tuzla .A da se ne govori o kreditima koji se doticni zaduzio a jedna 5 clana porodica prima 220Km socijalne pomoci da mi jeda znam kako bi on preziveo samo 1 mjesec sa tim novcem skidam ti kapu sa glave dragi nacalnice kako pomazes ljudima kojima je pomoc potrebna
IBRAKOVIC TEBI KRIVO STO TI NEMAS I NEMOZES DA IMAS DJECE
tuga bozija placem zbog ove curice
@teletabise, ko nju, naravno da nam fali. Pa nije zivot samo prezivljavanje. Nek\' ne puca i nek\' ima hljeba, dobro je, a? Zbog takvih nam nikada i nece biti bolje.
Drzavo, imal\' te!? Za koji kli nac se izdvajaju svi silni doprinosi i porezi ako se ne mozes pobrinuti za najugrozenije u drustvu? Cr k ni zemljo, raspadni se, pa da se glavonje vise prestanu baviti \"nacionalnim\" interesima i pocnu LJUDIMA. Ova prica na sramotu nadleznog Socijalnog centra. Al\' ne samo sramotu, ima li ko da ih podsjeti zasto postoje, Pa ne moze se narod brinuti za sve ugrozene, zato valjda postoje sve te silne institucije. Rihtere udari!
Pa ću da dam još dva dece u školu od sutra.
Mogla je mozda i hraniti djecu dok je imala muza i odgajala djecu sa njim. Sada je sama a jedno dijete (sto niko ne zeli niti ocekuje) je invalid. To je naravno otezalo situaciju.
Ova stara se školuje, ide u prvi razred. Kažu da je talenotvana.
Zao mi je ovog svijeta, vecina ih nema sta da jede, hrane se u Narodnoj kuhinji, dobiju po jedan obrok i to je to. Mene zanima gdje su pare koje predstavnici Roma dobiju na racun ovih ljudi??? A da malo redakcija zaviri u njihove kuce i provjeri bankovne racune, ako ne njihove onda njihove djece.