Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam prilog o ovoj djevojčici na tv i ne izlazi mi iz glave, tužna priča, ali curica je heroj...Molim Allaha da joj da snage i neka svako pomogne alo ako može
Klix retardi ne umiju ni dijagnoze pravilno da prepišu.
Pogled i lice babe Mirsada govori sve što treba biti rečeno. Zamolio bih samo one koji ne mogu na drugi način pomoći da zovu broj, jer su provizije nezahvalne, a ko može drugačije ili ima vremena da u banku ode pa 5maraka 5.
Pokusao sam pozvati broj sa 063, ali nemoguce uspostaviti poziv?!
E sada mi pucajte minuse do nebesa! Ako je neko imalo poznat ili mu babo ima love kao u slucaju Rastoder,svi ste na njega i drvlje i kamenje.Nakon toga,desilo se jos najmanje 15 nesreca i nikome se ime ne spominje.Ko je taj sto je vozio 90 kmh i udario ovu djevojcicu? Necete ni objaviti ime tog frajera,jer vjerovatno je neki anonimus.Daleko od toga da ovog rastodera branim,ali taj covjek vam je postao ikona sto se tice ovih slucajeva.Nedavno je frajer mortus pjan ubio pjesaka i ostalo je na tome da su mu mediji stavili samo incijale.Jbg,to su dupli aršini.
Jebeš više Rastodera, vidiš da nikne svaki dan po jedan ... Žešče kažnjavat idiote i bit će ih sve manje ... Opomene idiote ne dodiruju, "žestoke momke (a i cure Boga mi) opleti žestoko " - to je lijek . . . !!!
Bakire gnjido vidis li ti ista osim svoje Vile daboGda u pepelu osvanula.
kad hodze mogu mogu i ja :D Kad hodza da i nebesa se od zora tresu
pozvao broj...nama dvije km ne znaci nista..a njoj moze biti neprocjenjivo..zovite molim vas!
Prilazi svojoj ženi i s prijeda i sa zada, ali nikako u mjesto izvan rodnice ali rijetko joj prilaziti u vrijeme menstruacije." (En-Nesai).
@osuneceni,ŽISLO TI GA JA STAROJ I SEKI i sprijeda i sa zada. I ne samo ja,nego i svi ovi sto su ti minuse opalili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)