Cijene su simbolične
32

Pomozi.ba danas organizuje Humanitarni bazar: Donirajte ili kupite neke dobro očuvane stvari

S. Š.
Foto: I. L./Klix.ba
(Foto: I. L./Klix.ba)
U prostorijama Udruženja Pomozi.ba, u ulici Fetaha Bećirbegovića 8 u Sarajevu, jutros je otvoren Humanitarni bazar kojeg su i ovaj put, kako to i obično biva, podržali brojni građani.

Cijene robe koja se nalazi na humanizarnom bazaru su simbolične, a možete pronaći i mnogo zanimljivih novih i polovnih stvari koje mogu završiti u vašim ormarima i domovima.

Na bazaru također možete kupiti i knjigu "Dječak imena Meho-Beton", autorice Jasmine Šabić u kojoj je opisala sve ono kroz šta je prolazila njena porodica u vrijeme kada su njenom bratu Mehi ljekari davali jedan posto šanse da preživi opekotine koje je zadobio nesretnim slučajem.

Kao što je bio slučaj i na svakom prethodnom humanitarnom bazaru u organizaciji Udruženja Pomozi.ba, tako i danas, događaj je privukao veliki broj građana što je upravo prilika da urade nešto korisno i dobro.

Donirane stvari će biti iskorištene za prodaju na narednim bazarima ili uručene ljudima u potrebi. Humanitarni bazar je otvoren dana do 17 sati u ulici Dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8.