Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko para je na računu za ove nesretne ljude, moglo im se pomoći kao i mnogim drugim ali u tom slučaju gospoda -moćnici ne bi imali platu po 8000KM i VIŠE!
vidi ovo dvoje malih kako milo gledaju, duse drage. covjek je imao cim da ih hrani ali kako nasim guzonjama nikad dosta pa sijeci i dje smijes i ne smijes jer njihovim prostim dusama nikad dosta i onda su ovakve porodice kolateralna steta. nadam se da ce se naci rjesenje za ove mile okice. eto nam izbora, skidajmo gamad
ovoga ce biti sve vise do zime... donatorska konferencija nema nikakvih rezultata jer ljudi nisu budale ko poslje rata pa ne daju pare bez projekata... vlastodrsci ne znaju ni sta znaci ta rijec... uglavnom lideri, pazite se iduce godine jer moze svasta biti... nisu britanci dzaba ovde dosli .
Žalosno.. Nek' vam je Bog na pomoći