Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovakvu sitaciju može upasti bilo ko ,pogodovo na današnjem vaktu ,kada je posla sve manje i manje ,a nameti sve veći i veći. Umjesto da pogledate ono troje djece i da (ako ništa drugo) ušutite ,vi ovdje ostavljate ovako gnjusne komentare... Sramota me s kakvim manijacima živim u ovoj državi. Fuj ste!
Mogao bi i ja da je otresem.
Ovakvi komentari su pokazatelj šta se desi kada stočari \"kupe interneta\"...
@kalesija No1 Slušaj, ti si primjer šta znači rasni papak. Kad god se pogledaš u ogledalo, reci, sa ponosom: Papak sam i ružan sam, al samo zato glup ko ****c ;)
Nije loša pišokara ova Avdićka, mogla bi se žegat.
komsija bolje jebi sebi kcerku a ne muhamedu zenu idiote jedan
Muhamede komso , dajem 100 maraka da ti karnem zenu! Posteno, zar ne?