Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
želim samo da kažem da i ovom čovjeku treba pomoć da ostvari svoju jedinu želju ato je da ozdravi zat vas sve pozivam da pozivom na ovaj broj pomognemo ovom čovjeku da ozdravi da može gledati rahat svoje tri kćeri kako odrastaju i da ako bogda doživi da drži svoju unučad u naručju poziv na ovaj broj neće nas puno oštetiti a njemu je svaki poziv zlata vrijedan
Zar BiH nije kadra za prosječno godišnje svojih 20 teško oboljelih građana izdvojiti 5 milijuna KM, da se na ovaj način ljudi u potrebi ne maltretiraju prikupljanjem milodara. Dražava za čovjeka.
i, koliko je kostala ova objava oglasa?
respekt za klix ali zasto ostaviste komentare