Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon utakmice, gledali su španski El Clasico, pišu američki mediji. ------- Yebote koji ste vi vic.......i sta kazes 'americki mediji' pisali o ovom .. hahah...udisaj...haha Jel i Obama dosao da pozdravi Fevziju.
Jednoga dana, Dodik je poželio odmoriti se od ljudi. Stalno ga mučio raspad RS-a. Odlučio je sakriti se na neko vrijeme. Okupio je sve svoje savjetnike i upitao ih: -" Dje da se sakrijem? Koje je najbolje mjesto hebemu?" Jedan mu je odgovorio: -" Na vrh najviše planine na svijetu. " Drugi je rekao: -" Na dno okeana, tamo te niko neće pronaći. " Treći je dodao: -" Najbolje je da se sakriješ na tamnu stranu Mjeseca, to je najbolje mjesto, ko bi te tu pronašao?" Na kraju, Dodik se obrati jednom mudrom drugaru Vučiću sa istim pitanjem: - "Dje bre da se sakrijem ?" Vučić se nasmiješi i odgovori mu: -" Sakrij se bre u ljudsko srce. To je mesto u kojem nisi nikada bio!
3 bratska naroda! Vječita slava i rahmet svim žrtvama nesretnog, bratoubilačkog sukoba između Bošnjaka i Hrvata!
od kad ste se krenuli kititi zastavama bejha a istovremeno urlikati po ulicama mostara ovo je turska i mahati turskim zastavama,te paliti administrativne zgrade te iste bejha,kao i prilikom zadnjih prosvjeda, tu smo i završili jedni s drugima zauvijek.
fifa da izbaci hrvatsku i bosnu sa svjetskog prvenstva....posto nesmiju igrati sa kosovarima
ahihihi,sve i da izbace hrvate,a neće,opet island ide na mundijal a srbija će se razigrati na uskršnjem turniru u mađarskoj subotici
fifa mora reagovati jer ovo je vec 4 hr brljanje a bosnjake bolje diskvalifikovati da se tamo ne sramote :))))))))