Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si srbin koji zeli preseliti odgovornost od srbije na druge.
j.e.b.e.m li ti alija majku i tvoje zlatne kasike
ebena prica , zaebano je to burazeru kad nema nekog...
A gdje je naknada od Srbije za Genocid u Srebrenici? Onako kako Zidovi mogu dobiti milione po osobi za patnju, tako i Srebrenicani. Da su srbi normalni, nebi bilo bijede na Balkanu.
Pomozimo ovim ljudima
:(((((((((((((((((((( TUGA. STVARNO LJUDI SU NAJVECE Z I V O T I N J E ! OBICAN NAROD PATI OD PRAVIH PROBLEMA, DOK OVI J AD N I C I BOGATASI NE ZNAJU STA CE OD SVOJIH SAVRSENIH ZIVOTA, PA IM I OBICNI PSI SMETAJU, NEDO B O G DA IH PROBUDE PA DA NE MOGU SPAVATI ! OVOJ PORODICI ZELIM SVE NAJBOLJE
:((((((( Tužno
:(